18 nevezővel, köztük 15 diósgyőrivel négy csoportban vette kezdetét a régiós MDL 6. fordulója, ahonnan kilenc DVTK-s dartsos jutott fel a 12 fős főtáblára, míg Beregi László, Halász Sebastian, Kriston Szabolcs, Kürti Áron, Torockói Ádám és Vostyár Róbert a 17. helyen zárt.

Az egyenes kiesés szakaszban Kulifai Gergely, Dupcsák István, Lévay Máté és André Roland is nyerni tudott, míg erőnyerőként csoportgyőzelme miatt Nagy Viktor és Lövei Milán is a legjobb nyolc között kezdett. A DVTK-s versenyzők közül Varga Gergely, Vadnai Péter József és Rakaczki Arnold lett kilencedik.

A negyeddöntőben Lövei 4:2-re verte Andrét, Dupcsák öt legben Nagyot, míg Kulifai és Lévay nem bírt nyíregyházi és debreceni ellenfelével, amivel az ötödik helyen végeztek. Az elődöntőkben mindkét piros-fehér dartsos magabiztosan játszott és került a fináléba, ahol végül Lövei Milán 4:2 arányban múlta felül Dupcsák Istvánt és szerzett aranyérmet.

Győzelmével Lövei Milán országos döntős helyre jött fel a Kelet-Magyarországi ranglistán, ahol Kürti Áron visszacsúszott a második helyre, Dupcsák István azonban újabb érmével már a harmadik helyen áll. Az első kilenc, országos döntős helyen további négy diósgyőri játékos is található Nagy Viktor, Lévay Máté, Sviderszki Dávid és Kulifai Gergely személyében.

A következő, hetedik MDL fordulót közel egy hónap múlva, június 23-án rendezik majd Debrecenben.