Összefoglaló 2023. június 2., péntek

LU19: MTK - DVTK 2-1 (2-0)

A fővárosban zárta a bajnokságot a DVTK LU19-es korosztálya. Bánföldi Zoltán csapata a záró fordulóban az MTK Budapest vendégeként lépett pályára. A hazaiak az első félidőben kétgólos előnyt szereztek, a fordulás után azon Kiss Dorina góljával sikerült a szépítés.

LU19: MTK - DVTK 2-1 (2-0)


Országos LU19-es Bajnokság, 28. forduló

MTK Budapest LU19 - Diósgyőri VTK LU19 2-1 (2-0)

Budapest, Salgótarjáni utcal Sportközpont, Játékvezető: Lantos Tamás (ifj. Czakó Tibor, Horváth Balázs). 
MTK Budapest LU19: Rónyai G. - Pára H., Bezzeg Zs., Herczik D., Almási V., Végh A., Krizsán B., Gabona L., Mislai F., Petőfi B., Bor Cs. Vezetőedző: Könczey Zsolt. 
Diósgyőri VTK LU19: Varga E. - Kemenyiczki L., Horváth L., Garabecz V., Papp S., Sain A., Havasi B., Kiss D., Keczán F., Szolomájer L., Komlós L. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 

Csere: Bezzeg Zs. helyett Horváth L. a 46., Krizsán B. helyett Vajda L. a 46., Pára H. helyett Siposs J. a 62., Herczik D. helyett Farkas L. a 62., Végh A. helyett Molnár E. a 62., Petőfi B. helyett Erdei R. a 62., Garabecz V. helyett Vadász V. a 67. percben. 
Gólszerző: Gabona L. (1-0) a 10., Krizsán B. (2-0) a 11., Kiss D. (2-1) a 72. percben. 

Könczey Zsolt: - Ennek a szuper kis közösségnek az utolsó mérkőzése várt ránk. A meccstől mindent vissza kaptam, amit az egész évben gyakoroltunk. Az első félidőben remekül  játszottunk és hatékonyan. A második félidőben a szívünk vitt a győzelembe. Értékes és szép győzelemmel zártuk le az évet, büszke vagyok mindenkire. 

Bánföldi Zoltán: - Az első félidőben gyengébb teljesítmény nyújtottunk. A második játékrészben azonban magasabb fokozatra kapcsoltunk. Sikerült szépíteni, de sajnos ezután az adódó lehetőségeinket nem tudtuk kihasználni. A mérközésen és az egész évben jó mentalítással játszott a csapat, sajnos a létszám szempontjából sokszor kényszerhelyzetben voltunk, de ennek ellenére meg voltam elégedve a lányokkal.

Fotó: mtkhungaria.hu