Diósgyőr, 600 néző. V.: Nagy R.
Diósgyőri VTK: Köteles (Kövesfalvi) – Süller, Sebők V., Milicic (Kállai), Gohér – Kamber -  Ahodikpe (Lakatos), Pelecaci (Szélpál), Stanic (Lipusz), Cornea (Michel) – Vranesevic (Homma). Edző: Vágó Attila.
1. FC Tatran Presov: Buchta – Papaj (Bucko), Baran, Cep, Josl (Kaplan) – Prekop, P. Cicman (Zahradnik), Poliacek (Pekar), Katona (Safranko) – Rodrigues, Belejik (Penksa). Edző: Roman Pivarnik.
Gólszerző: Homma (64.), ill. Poliacek (24.), P. Cicman (33.).

Jól összerakott, egységes szlovák csapat volt az ellenfelünk tegnap késődélután. Az első játékrészben nem találták a fiúk egymással az összhangot, ráadásul többen is fáradtan mozogtak. Az mindenesetre kiderült, hogy Milicic stabil játékos, Gohér védekezésben és támadásban is megbízhatót nyújt, Ahodikpe pedig lendületes, agresszív futballista. Sajnos a középpályások halványan játszottak, így az első félidőt a tanácstalanság jellemezte.

A második játékrészben sokkal jobban játszott a csapat: meglátszott az összeszokottság. Kállaival és Lakatossal gördülékenyebbé vált a támadásépítés, Lipusz csinált néhány szép dolgot, és Homma is hozta a már megszokottnak nevezhető formáját.

A mérkőzés után megkérdeztük a tulajdonost, Baranyi Sándort és az ügyvezetőt, Dlusztus Imrét, milyennek látták a csapatot.

Baranyi Sándor: Abaújszántón a Loki ellen sokkal jobban tetszett a csapat. Tudom, hogy a fiúk keményen dolgoznak, ezért nem lepett meg egyesek fásultsága, de a Kamber-Stanic-Pelecaci belső hármastól a képességeik alapján ennél sokkal többet várhatunk el. Vranesevic kevés támogatást kapott. Az újak közül Gohér és Ahodikpe játéka meggyőző volt. 

Dlusztus Imre: Erőtlenek voltunk az első félidőben, nekem csak Milicic, Gohér és Ahodikpe játéka tetszett. Fordulás után Lakatossal és Lipusszal jobban működött a középpálya, és a mi kis japánunk is – jó szokása szerint - odatette magát. Rám jó benyomást tett az olasz Michel Maki, akinél jó helyen volt a labda, ha épp nem futott lesre.