A Bundesliga mellett korábban Angliában is profiskodó játékos a találkozó után elmondta, hogy bár a piros lapot nem vitatja, de a játékvezető gyenge napot fogott ki, és több súlyos hibát is elkövetett.
 
 
- A látottak alapján nem érdemeltünk vereséget, egy pont mindenképpen benne volt a mai meccsben. Sajnos a játékvezető és a partjelző hatalmas hibákat követett el, és ezzel döntően befolyásolta a találkozó alakulását. A harmadik percben a televíziós felvételek szerint is egy teljesen szabályos gólunkat nem adtak meg les címén. A második bekapott találatunk előtt ellenünk követtek el szabálytalanságot, egyszóval ez nem az ő napjuk volt. Mi mindent megtettünk a sikerért, és sajnos nem csak rajtunk múlott, hogy nem sikerült, de így is emelt fővel mehetünk haza. A kiállításomat nem vitatom, elkéstem egy ütemet, és bár nem találtam el Diego lábát, de a labdát elveszítette, így jogosan kaptam meg a második sárgát - foglalta össze véleményét a legutóbb Zalaegerszegen játszó hátvéd, majd hozzátette, szeretné ha utolsó klubja a Diósgyőr lenne.

- Jó kis csapat van kialakulóban Miskolcon, előbbre kell lépnünk a tavalyi szezonhoz képest, és a középmezőnyt kell megcéloznunk. Ma sem vallottunk, jó úton haladunk, remélem szép idény előtt állunk. Harmincöt évesen óriási céljaim már nem lehetnek, de két évig még mindenképpen szeretnék futballozni. A DVTK-nál szeretném befejezni a pályafutásomat, remélem lesz alkalmam kitölteni a szerződésemet - zárta mondandóját Sebők, aki a válogatottban 52 alkalommal lépett pályára.