Hogy érzed magad Pakson?

Köszönöm, jól vagyok. Jó a közeg, a játékosok elfogadtak, nem voltak beilleszkedési gondjaim. Az eredmények is jöttek az elmúlt öt fordulóban, igaz, hazai pályán még nem sikerült nyernünk. Most mindent megteszünk majd azért, hogy ezen változtassunk.

Az előző fordulóban, az MTK otthonában az utolsó percben kapott góllal szenvedtetek vereséget. Hogyan éltétek meg?

Nehezen éltük meg, nyerni mentünk a kék-fehérekhez, aztán vereség lett a vége. A második félidőben a mi kezünkben volt a mérkőzés, de nem figyeltünk oda eléggé és ezt az MTK kihasználta.

Milyen érzésekkel készülsz a Diósgyőr ellen?

Ugyanúgy készülök mint bármely más csapat ellen, de biztosan furcsa lesz kifutni a pályára, hiszen mióta eljöttem Miskolcról, még nem játszottam a DVTK ellen. Szép éveket töltöttem a Diósgyőrnél, az emlékeket már senki nem tudja elvenni tőlem, de most a Paks sikeréért kell megtennem mindent.

Mennyire ismered a jelenlegi csapatunkat?

Alaposan kicserélődött a gárda a távozásom óta, a kezdőcsapatból csak Kötelessel játszottam együtt és Tóth Misivel még Görögországban. Masszív együttesnek tartom a Diósgyőrt, jó meccseket játszottak a bajnokságban, de vannak hibáik is. Misi személyében egy ragyogó csatára van a csapatnak, rá különösen figyelnünk kell majd.