Nyírsuli- DVTK U18 3:0
DVTK: Mikola - Götz, Somogyi, Kovács Zs., Komjáti - Szabó D., Szaszkó, Gönczi (Gál), Subert (Czető) - Zinger (Fazekas), Bacsa. Edző: Vitelki Zoltán.
Jók: Götz, Kovács Zs., Szaszkó, Bacsa.


Vitelki Zoltán: Az első félidő után csak azt mondtam a srácoknak, hogy néhány helyezkedési hibán és fölöslegesen eladott labdán kívül nincs különösebb gond. Aztán a második félidőben óriási hibákat követtünk el olyan szituációkban, ahol már nem lehet. Ezt ellenfelünk kihasználta és, ha csak veszem, akkor megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

DVTK U18- Bőcs 2:2
DVTK: Rakaczki - Götz (Kecskés), Somogyi, Gönczi, Eperjesi Á.- Czégel, Czető - Szemere (Fazekas), Menyhért, Komjáti (Gál) - Eperjesi G. Edző: Vitelki Zoltán.
G: Gál(2)
Jók: Gál, Somogyi, Czető , Menyhért

Vitelki Zoltán: Vegyesek az érzéseim! Jól kezdtük a mérkőzést, helyzetek, kapufa. Aztán érthetetlen módon elkezdtünk kapkodni, elszórtunk egyszerű passzokat, majd az első félidő utolsó perceiben egy pontrúgásnál nem figyeltünk, amiből gólt kaptunk. A játéknak nem, viszont annak örülök, hogy volt tartása a csapatnak, 0:2 után még meg is nyerhettük volna a mérkőzést. Külön szeretném kiemelni a cseréket, akiknek döntő szerepük volt abban hogy vesztes helyzetből felállt a csapat!