A fiatal generációt szólítja meg a Diósgyőr vezetősége azzal a kezdeményezéssel, amely a Vasas elleni, vasárnapi bajnokira lesz érvényes.

A középiskolás diákok ingyen tekinthetik meg a mérkőzést, csupán diákigazolványukkal kell jelentkezniük testnevelő tanáruknál. A nevelők továbbítják a meccsre vágyók nevét és a diákuk számát, aztán már csak egy dolguk maradt hátra, minthogy eljöjjenek a 17.30-tól kezdődő találkozóra.

Az egyetemisták is rendkívüli kedvezményben részesülnek (persze, először nekik is hasonló módon kell cselekedniük a diákigazolványukkal kapcsolatban) : a Rockwell-ben, az egyetemi ajándékboltban, valamint a Metropol Üzletházban található DVTK ajándékboltjában is kaphatóak lesznek azok a jegyek, amelyeket 300 ft-ért vásárolhatnak meg a meccsre vágyók. Ez az összeg sem fog kárba vészni, ugyanis szomjukat olthatják vele, például egy korsó sörre is beváltható a diósgyőri stadion területén található büfékben és a klubház melletti Csucsu bárban. Az egyetemisták ezen vendéglátó egység mellőli szektorból tekinthetik meg a mérkőzést.