A mérkőzés után biztonsági okokból lezárják a Puskás Ferenc utcát a stadion II. kapujánál, így a Havanna-lakótelep irányába csak a vendégszurkolók elvonulása után távozhatnak a szurkolók.


Rendőrök biztosítják péntek este a kispesti Puskás Ferenc Stadion környékét az este hét órakor kezdődő Budapest Honvéd - Diósgyőr bajnoki labdarúgó mérkőzés miatt. A mérkőzés után biztonsági okokból lezárják a Puskás Ferenc utcát a stadion II. kapujánál, így a Havanna-lakótelep irányába csak a vendégszurkolók elvonulása után távozhatnak a szurkolók. A rendőrség kéri a kocsival érkező drukkereket, hogy ezen a területen ne parkoljanak, mert itt csak a mérkőzés után körülbelül fél órával tudnak majd átmenni és az autójukhoz jutni. A gyalog érkező szurkolók a Hengersor utca - Üllői út útvonalon hagyhatják el a stadiont a XVIII. kerület felé - tájékoztatott pénteken a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
(független hírügynökség)

További hír, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság rendőrei kísérik a vonattal utazó szurkolóinkat a Keleti pályáudvarig, ahonnan fővárosi kollégáik veszik át ezt a szerepet. A hazautazásnál is hasonló lesz a helyzet, a stadiontól a pályaudvarig "budapesti" kísérettel jönnel majd drukkereink, míg onnan ismét a "miskolciak" vigyáznak a rendre.