DVTK női DVTK női 1 - 1 MTK Hungária FC női MTK Hungária FC női

52'

65'
Mérkőzés adatok Beharangozó A mérkőzés Összefoglaló Videó Képtár

Idővonal

Kezdőrúgás
1'
Félidő
46'
1 Gólt szerzett a hazai csapat
52'
2 Gólt szerzett a vendég csapat
65'
Befejezés
90'+2

Történet

90' +2
Véget ért a női labdarúgó mérkőzés. Végeredmény: DVTK - MTK Hungária FC 1-1 (0-0) Véget ért a női labdarúgó mérkőzés. Végeredmény: DVTK - MTK Hungária FC 1-1 (0-0)
65'
Egyenlített az MTK. Palkovics Nóra a gólszerző. Az állás: DVTK - MTK Hungária 1-1. Egyenlített az MTK. Palkovics Nóra a gólszerző. Az állás: DVTK - MTK Hungária 1-1.
52'
Vezet a DVTK női labdarúgó csapata. Hanna Barker a gólszerző. Az állás 1-0 Vezet a DVTK női labdarúgó csapata. Hanna Barker a gólszerző. Az állás 1-0
46'
Elkezdődött a második félidő. A szünetben egyik csapat sem cserélt. Elkezdődött a második félidő. A szünetben egyik csapat sem cserélt.
46'
Véget ért a női labdarúgó mrékőzés első félideje. Az állás: DVTK - MTK Hungária FC 0-0 Véget ért a női labdarúgó mrékőzés első félideje. Az állás: DVTK - MTK Hungária FC 0-0
41'
Vachter esett el gólhelyzetben egy ütközés után az ötös sarkánál, a bíró sípja azonban néma maradt. Láttunk már ilyenért büntetőt.
33'
Az MTK előtt adódott nagy lehetőség, de Milunović 5 méterről leadott lövését Schildkraut óriási bravúrral védte.
21'
Húsz perc játék után egyik csapatnak sem volt még kaput eltaláló helyzete. Az állás továbbra is 0-0.
1'
Az MTK kezdte a mérkőzést, a DVTK a Vasgyár felé támad az első félidőben. Az MTK kezdte a mérkőzést, a DVTK a Vasgyár felé támad az első félidőben.
Teljes történet