Összefoglaló 2020. május 23., szombat

DVTK - Kisvárda 0-1 (0-1)

Egy héttel a bajnokság újraindulása előtt a DVTK két felkészülési mérkőzést kötött le a Kisvárda ellen. Az első találkozót a vendégek nyerték egy góllal. A második mérkőzést a DVTK hivatalos YouTube csatornáján élőben közvetítjük.

DVTK - Kisvárda 0-1 (0-1)


Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Kisvárda Master Good 0-1 (0-1)

Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Takács János.
DVTK: Danilović - Orosz D., Polgár, Brković, Vági - Márvárt, Iszlai - Hasani, Molnár G., Kiss T. - Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Kisvárda: Dombó - Melnyk,  Ene, Rubus, Protić - Lucas, Karasyuk - Gosztonyi, Tsoukalas, Bumba - Viana. Vezetőedző: Bódog Tamás.

Csere: Hasani helyett Cortés a 46., Brković helyett Szűcs K. a 70., Karasyuk helyett Khimich a 72. percben.
Gólszerző: Melnyk (0-1) a 25. percben.


Kulcspillanatok

25. perc:Vendégtámadás végén a 16-oson belül jobbra került a labda, amit az üresen érkező Bohdan Melnyk a kapuba lőtt, 0-1

A két csapat második mérkőzése 13 órakor kezdődik. A találkozót a DVTK YouTube csatornáján élőben közvetítjük.

Edzői értékelések

Feczkó Tamás: - Három hónap után játszottak ismét 90 percet a játékosaim, láthatóan hiányzott a frissesség belőlük, elsősorban fejben voltak fáradtak. Látjuk, messze vagyunk önmagunktól, de maradt még egy hét a Mezőkövesd elleni mérkőzésig Az a legfontosabb célunk, hogy frissen, és eredményesen vágjunk neki az újrainduló bajnokságnak.
Nagyon szépen köszönjük azoknak a szurkolóknak, aki a mai felkészülésre is kijöttek, és a stadionon kívülről is biztattak minket!