Összefoglaló 2021. március 21., vasárnap

FTC-Telekom - DVTK 2-2 (1-1)

A Simple Női Liga 14. fordulójában az FTC vendége volt a DVTK női labdarúgó csapata, és rendkívül taktikus játékkal az utolsó percben lőtt góllal pontot szereztek. A hazaiak két büntetőt is lőhettek, igaz, az elsőt kihagyták, míg diósgyőri részről előbb Bianca Sandu, majd Maria Palama volt eredményes.

FTC-Telekom - DVTK 2-2 (1-1)


Simple Női Liga, 14. forduló

FTC-Telekom - Diósgyőri VTK 2-2 (1-1)

Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Kiss Anikó Tünde (Juhász László, Nagy Alex)
FTC-Telekom: Bednar - Brandon, Mosdóczi, Nagy V., Ivanusa, Fenyvesi, Pusztai, Marques, Zlidnis, Hasanbegović, Vágó. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.
DVTK: Schildkraut - Williamson, Nagy M., Palama, Barker - Stackel, Sandu, Voila, Vig - Byrne, Vachter. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Csere: Voila helyett Bradić a 46., Brandon helyett Kehrer a 74., Vig helyett Higgins a 74., Marques helyett Papp L. a 82., Ivanuša helyett Cameron a 86. percben.
Sárga lap: Vig a 44., Papp L. a 90+1. percben
Gólszerző: Marques (1-0, 11-esből) a 25., Sandu (1-1) a 35., Vágó (2-1) a 71., Palama (2-2) a 90+2. percben.

Értékelés

Fórizs Sándor: - Jól felkészültünk az FTC ellen, jól védekeztünk, egységesek voltunk, de számomra az a legörömtelibb, hogy megmutatták a lányok, hogy az utolsó pillanatig tudnak küzdeni. Meg vagyok győződve róla, hogy az utolsó percben lőtt gól nem a véletlen műve, hanem az egész mérkőzésen elvégzett hihetetlen mennyiségű munka eredménye. Összességében igazságos döntetlen született.
Büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak az edzője vagyok, és bízom benne, hogy jövő héten az MTK ellen hasonló agresszivitással játszunk.