Összefoglaló 2021. március 13., szombat

DVTK - Haladás-Viktória 1-0 (1-0)

Bianca Sandu tizenegyes góljával gyűjtötte be a tavaszi szezonnyitó három pontját a DVTK női labdarúgó csapata. A Simple Női Liga 13. fordulójában a piros-fehérek a Haladás-Viktória csapatát 1-0-ra győzték le, ezzel a Diósgyőr megerősítette harmadik helyezését a bajnoki táblázaton.

DVTK - Haladás-Viktória 1-0 (1-0)


Simple Női Liga, 1. forduló

Diósgyőri VTK - Haladás-Viktória 1-0 (1-0)

DVTK edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők:  Kulcsár Katalin (Török Katalin, Vad Anita).
Diósgyőri VTK: Ádám A. - Williamson, Nagy M., Palama, Barker - Vig K., Stackel, Sandu, Voila  - Byrne, Vachter. Vezetőedző: Fórizs Sándor. 
Haladás-Viktóra: Boana - Hajba J., Horti B., Fördős, Kopcsándi - Németh Zs., Balogh H., Csizmadia Zs., Varga B. - Németh A., Szil T. Vezetőedző: Székely Tibor.


Csere: Csizmadia Zs. helyett Herczeg A. az 53., Varga B. helyett Németh M. a 62., Víg K. helyett S. Higgins a 62., K. Byrne helyett B. Bradic a 85., Németh Zs. helyett Urbán A. a 87. percben.
Sárga lap: Horti B. az 58. percben.
Gólszerző: B. Sandu (1-0, büntetőből) a 26. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - A lányok jól játszottak ezen a mérkőzésen. Magabiztosság sugárzott belőlük, az ellenfélnek komoly helyzete nem is adódott. Igaz, hogy egy tizenegyes döntött a bajnoki pontok sorsáról, de ettől függetlenül megérdemeltük ezt a győzelmet. A helyzetkihasználáson nyilván lehet, sőt kell is javítani, mert ezúttal is kimaradt három-négy nagyobb ziccer, ez pedig az MTK vagy éppen a Ferencváros ellen ez megbosszulhatja magát. Az új igazolások edzésről-edzésre egyre jobban tudják a taktikai dolgokat, amit ezúttal is bebizonyítottak. A legjobb felállást még keressük, de elégedett vagyok a játékkal, mert magabiztos győzelmet arattunk.