Összefoglaló 2020. augusztus 9., vasárnap

DVTK tartalék - FC Tiszaújváros 2-3 (0-2)

Szoros mérkőzésen szenvedett vereséget a DVTK tartalék csapata hazai pályán vasárnap este. Az első félidőben az FC Tiszaújváros kétgólos előnyre tett szert, amint a piros-fehérek a második játékrész elején hamar egalizálni tudtak, azonban a tiszaújvárosiak harmadik góljára sajnos már nem érkezett válasz.

DVTK tartalék - FC Tiszaújváros 2-3 (0-2)


NB III. Keleti csoport 2. forduló

DVTK tartalék - FC Tiszaújváros 2-3 (0-2)

Miskolc, DVTK Edzőközpont 200 néző. Játékvezető: Gál Péter (Bőhm Ármin, Volentics Erik János)
DVTK tartalék: Bukrán - Farkas M., Ivánka, Lehóczki, Nagy Z. - Gönczi, Kispál - Csávás, Zsiga, Karika - Cortés. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula
FC Tiszaújváros: Tóth Cs. - Burics, Vincze Á., Kristófi, Gelsi, Pap Zs., Vitelki B., Csernák, Lőrincz P., Tóth M. Vámos. Vezetőedző: Gerliczki Máté.

Csere: Gönczi helyett Makrai a 46., Burics helyett Szilvási az 57., Csernák helyett Benke az 57., Pap Zs. helyett Bene a 76., Zsiga helyett Bartha a 79., Karika helyett Bencsik a 88. percben.
Sárga lap: Karika a 23., Ivánka a 44., Kristófi a 67., Lőrincz P. a 68., Cortés a 76., Gelsi a 81. percben.
Gólszerző: Kristófi (0-1) a 6., Pap Zs. (0-2) a 45., Cortés (1-2) az 50., Karika (2-2) az 55., Pap Zs. (2-3) a 66. percben.

Kulcspillanatok

6. perc: Kristófi kapott egy mélységi indítást, amit gólra váltott. 0-1

45. perc: Bukrán hárította a játékvezető által megítélt büntetőt, a kipattanót Pap Zs. lőtte a kapuba. 0-2

50. perc: Zsiga jobb oldali szöglete után Cortez juttatta fejjel a kapuba a kapuba. 1-2

55. perc: A büntetőterületen belül két szép csel után Karika lőtte a kapuba a labdát. 2-2

66. perc: Pap Zs. emelte a labdát a kapuba. 2-3

Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Az első félidőben elkerülhető, egyéni fegyelmezetlenségből születtek a kapott góljaink. A szünetben rendeztük a sorokat, feljebb toltuk a védekezésünket és az agresszivitásunknak meglett az eredménye. 0-2-ről 9 perc alatt kiegyenlítettünk, majd kaptunk egy elkerülhető gólt, de ez benne van a futballban. A második félidő vége felé mindent egy lapra tettünk fel, ebben benne volt az ellenfél kontráinak a veszélye, de nem tehettünk mást. Nem sikerült kiegyenlítenünk, de volt tartása a csapatnak. Kielemezzük és kijavítjuk a hibákat és készülünk a soron következő szerdai bajnoki mérkőzésre.

Gerlicki Máté: - 2-0-ás vezetésünknél is éreztem, hogy egyáltalán nem sima a mérkőzés és még lehet bajunk, ez a második félidő elején be is igazolódott. Utána egy villanás eldöntötte a mérkőzés. Nagyon fontos győzelem volt.