Összefoglaló 2020. szeptember 13., vasárnap

DVTK tartalék - Mezőkövesd Zsóry FC II 2-1 (1-0)

A Mezőkövesd Zsóry FC második számú alakulatát fogadta a DVTK tartalék csapata vasárnap délután a klub edzőközpontjában. A DVTK góljait Zsiga Máté és Zsemlye Balázs szerezték.

DVTK tartalék - Mezőkövesd Zsóry FC II 2-1 (1-0)


NB III. Keleti csoport 10. forduló

DVTK tartalék - Mezőkövesd Zsóry FC II 2-1 (1-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Tóth Tamás (Kovács Zoltán, Vilmányi Simon)
DVTK tartalék: Bukrán - Farkas M., Ivánka, Lehóczki, Nagy Z. - Zsemlye, Gönczi - Csávás, Karika, Zsiga - Makrai. Vezetőedző: Zsivóczky Gyula
Mezőkövesd Zsóry FC II: Fedinisinec - Szeibert, Baranyi, Bencze, Tóth D., Seres, Nagy D., Gíber, Kovács D., Vadnai, Vajda. Vezetőedző: Elek Norbert

Csere: Seres helyett Sike a 31., Gíber helyett Horváth B. az 54., Karika helyett Bartha a 69., Csávás helyett Vajda a 76., Zsiga M. helyett Benkő a 87. percben.
Sárga lap: Bencze a 33., Csávás a 60., Tóth D. a 72., Makrai a 78. percben.
Gólszerző: Zsiga M. (1-0) a 40., Zsemlye (2-0) az ., Vajda (2-1) a 64. percben.

Kulcspillanatok

40. perc: Zsiga Máté egyéni akcióját követően sikerült megszerezni a vezetést. 1-0

51. perc: Makrai Gábor nagyszerű helyzetfelismerését követően Zsemlye Balázs lőtt a kapu. 2-0

64. perc: Egy vendég beadást követően készítettek le a labdát Nagy Dánielnek, aki a hosszúba tekert. 2-1

Vezetőedzői értékelés

Zsivóczky Gyula: - Érzelemdús mérkőzésen nagyon fontos győzelmet arattunk. Az első félidőben a Mezőkövesd kezdeményezett, tudatosan átadtuk a területet nekik. A félidő végén Zsiga Máté révén nagyon fontos gólt szereztünk, ami jó alapot adott a második félidőre. Szervezetten védekeztünk, az ellenfél labdakihozatalait rendre megakadályoztuk. Makrai Gábor nagyszerű helyzetfelismerését követően Zsemlye Balázs szerzett gólt. Ezután ellenfelünk nyomást gyakorolt ránk és szépíteni is tudott, de a csapatunk hősiesen védekezett és megnyertük a számunkra rendkívül fontos mérkőzést! Fontos megemlíteni, hogy akadémiánk két fiatal labdarúgója Benkő Péter és Vajda Botond is bemutatkozott! Gratulálok a csapatomnak!

Elek Norbert: - Csalódottak vagyunk, mert pontot vagy pontokat szerettünk volna szerezni. Sajnos ez nem sikerült. Gratulálok a Diósgyőrnek!