Összefoglaló 2020. október 10., szombat

Putnok - DVTK tartalék 1-4 (0-3)

Az NB III. Keleti csoport 13. fordulójában Putnokra látogatott a DVTK tartalék együttese, és Korbély Kristóf, Makrai Gábor, valamint Schildkraut Krisztián góljával már az első félidőben háromgólos előnyre tett szert. Schildkraut a második félidőben is betalált még egyszer, így magabiztos győzelmet aratott Zsivoczky Gyula csapata.

Putnok - DVTK tartalék 1-4 (0-3)


NB III. Keleti csoport, 13. forduló

Putnok FC - DVTK tartalék 1-4 (0-3)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 200 néző. Játékvezető: Tamási Patrik (Gordos Árpád Mihály, Chikán Péter)
Putnok: Pápai - Gubacsi, Sramkó, Mertse, Magyar M., Zimányi, Csirszki, Mahalek, Keményffy, Budaházi, Ádám F.
DVTK tartalék: Bukrán - Orosz D., Ivánka, Farkas M., Kalandadze -  Gönczi, Zsemlye - Korbély Zsiga, Schildkraut - Makrai. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Csere: Zimányi helyett Horváth Cs. a 10., Magyar M. helyett Pataki a 39., Zsemlye helyett Lehóczki a 62., Sramkó helyett Madarász és Csirszki helyett Kréti a 69., Schildkraut helyett Omarashvili a 71., Zsiga helyett Csávás és Korbély helyett Bartha R. a 84. percben.
Sárga lap: Mertse a 28., Sramkó a 39., Gönczi a 61. percben.
Gólszerző: Korbély (0-1) a 6., Makrai (0-2) a 17., Schildkraut (0-3) a 28., Schildkraut (0-4) az 53., Ádám F. (1-4) a 73. percben.

Kulcspillanatok

6. perc: Egy lepattanó labdával Korbély Kristóf iramodott meg a kapu felé, majd a kapuba lőtte a labdát, 0-1.

17. perc: Makrai Gábor vezette a labdát bal oldalról a pálya közepe felé, majd 20 méterről a kapuba lőtt, 0-2.

28. perc: Schildkraut Krisztián szedett össze egy kapusról kipattanó labdát a büntetőterületen kívül, majd a kapus felett a kapuba emelt, 0-3.

53. perc: Makrai engedett el egy hosszú indítást, amivel Schildkraut Krisztián indult el a a kapu felé a labdával, majd góllal fejezte be az akciót, 0-4

73. perc: Ádám Ferenc szerzett gólt a büntetőterületen belül egy lepattanó labdából, 1-4

Értékelés

Fehér Balázs: - A diósgyőri fiatalok futómennyiségben és gyorsaságban is felül múltak bennünket. Az utolsó 20 percben próbáltunk valamit mutatni, de az nem sok mindenre volt elég. Teljesen megérdemelten nyert a DVTK. 
Zsivoczky Gyula: - Az első félidőben taktikailag nagyon jól reagáltuk le az ellenfelünk három belső védős játékát. Kimondottan jó iramban és ritmusban játszottunk a mérkőzésen, valamint jó százalékban használtuk ki a gólhelyzeteinket. A második félidőben ellenfelünk még nagyobb területeket hagyott, pontos kontrajáték végén nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Úgy érzem, a játék minden elemében felülmúltuk az ellenfelünket, kompaktak és szervezettek voltunk. Ezen az úton kell tovább menni. Gratulálok a csapatnak és sok sikert kívánok a Putnok FC csapatának a bajnokságban!