Összefoglaló 2020. november 22., vasárnap

Eger SE - DVTK tartalék 2-0 (0-0)

Az NB II.-es álmokat szövögető, több korábbi diósgyőri játékossal felálló Eger SE vendége volt a DVTK tartalék csapata vasárnap. A gólokat a DVTK két saját nevelésű játékosa Boros Gábor és Gresó Mátyás szerezték.

Eger SE - DVTK tartalék 2-0 (0-0)


NB III. Keleti csoport 19. forduló

Eger SE - DVTK tartalék 2-0 (0-0)

Eger Szentmarjay Tibor Városi Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Valu Tibor (Piskóczi Viktor, Novák Levente)
Eger SE: Nacsa - Hegedűs D., Vaskó, Nemes, Pál Sz., Gresó, Valkay, Deli, Kis G., Boros G., Debreceni D. Vezetőedző: Sütő Szilárd
DVTK tartalék: Furik - Nagy Z., Farkas M., Mrva, Schildkraut - Gönczi, Kispál - Csávás, Zsemlye, Zsiga M. - Omarashvili. Vezetőedző: Zsivóczky Gyula

Csere: Nagy Z. helyett Cortés az 57., Kis G. helyett Antal Zs. az 59., Pál Sz. helyett Vajda Á. az 59., Deli helyett Olasz D. a 75., Zsiga M. helyett Bartha a 79., Hegedűs D. helyett Révész a 88., Gresó helyett Farkas K. a 88. percben.
Sárga lap: Vaskó a 19., Pál Sz. az 54., Vajda Á. a 62., Gönczi a 70. percben.
Gólszerző: Boros G. (1-0) a 74., Gresó (2-0) a 84. percben.

Kulcspillanatok

74. perc: Jobb oldali beadás után Boros Gábor szerzett gólt. 1-0

84. perc. Egy centerezést követően Gresó Mátyás szerzett gól. 2-0

Vezetőedzői értékelés

Sütő Szilárd: - Először is részvétem Olasz Dénes és Pál Szabolcs családjának! Tudtuk, hogy a Diósgyőr masszív, szervezett csapat, mélyen védekeznek és abból próbálnak kontratámadásokkal operálni. Erre készültünk és próbáltunk labdát szerezni azokon a területeken ahol gyengébbnek éreztük őket. Sokszor meg is valósítottuk.  A 17 vírusfertőzött játékosunkat még mindig érezzük. Az a fajta dinamika még hiányzik a csapatból, ami megvolt 2 hónappal ezelőtt, de nap mint nap teszünk érte, hogy ez újra meglegyen. További sok sikert a Diósgyőrnek!

Zsivoczky Gyula: - Az egész mérkőzésen a kidolgozott taktikát nem tudtuk megvalósítani, az Eger csapata a sajátját ránk kényszerítette. Az első félidőben még stabil volt a védekezésünk, de az egész mérkőzésen a támadójátékunk defenzív volt. Úgy éreztem, hogy aki az első gólt szerzi, az nyeri meg a mérkőzést. A kitűzött célért, a bent maradásért sokkal többet kell tennünk az előre játékban. Az Eger megérdemelten nyerte meg a számunka is nagyon fontos mérkőzést.