Összefoglaló 2020. szeptember 6., vasárnap

Astra-Alef HFC-Üllő - DVTK 1-3 (1-2)

A Simple Női Liga 4. fordulójában vasárnap Üllőn volt az Astra vendége a DVTK női labdarúgó csapata. A piros-fehérek már a mérkőzés elején beköszöntek, majd a szünetre is előnnyel vonultak, amit nem csak megőriztek, de növeltek is a második játékrészben. A diósgyőri gólokat Bradić, Vachter és Sandu szerezték.

Astra-Alef HFC-Üllő - DVTK 1-3 (1-2)


Simple Női Liga 4. forduló

Astra-Alef HFC-Üllő - DVTK 1-3 (1-2)

Üllő Városi Sporttelep. Játékvezető: Hegyi Eszter (Bereczki Bence, Székely Gergő Ferenc)
Astra-Alef HFC-Üllő: Farkas K. - Rozmis, Gelb, Szakonyi, Vicsek, Sipos, Vidács, Vidovenyecz, Véninger, Erdész, Rácz Zs. Vezetőedző: Szász Ferenc
DVTK: Schildkraut - Palama, Nagy F., Nefrou, Boros K. - Barker, Oláh A., Sandu, Vachter - Kongouli, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor

Csere: Kongouli helyett Balázs Cs. az 58., Vicsek helyett Csizi a 73., Gelb helyett Nádudvari a 86., Szakonyi helyett Dikánová a 86., Oláh A. helyett Vig a 91. percben.
Sárga lap: Vachter a 21., Oláh A. a 28., Farkas K. a 78., Rozmis a 78., Boros K. a 82., Sipos a 88. percben.
Gólszerző: Bradić (0-1) a 12., Szakonyi (1-1) a 22., Vachter (1-2) a 30., Sandu (1-3) a 78. percben.

Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Nagyon fontos volt számunkra ez a mérkőzés, hiszen a héten történt egy szomorú esemény. Vachter Fanni nagymamája elhunyt. Mindent elkövettünk annak érdekében, hogy megnyerjük a meccset, és a három pontot az ő emlékének ajánljuk! Ma több magyar játékosom is válogatott formában futballozott. Köszönöm azoknak a diósgyőri szurkolóknak, akik eljöttek és az elejétől a végéig buzdítottak bennünket!