Összefoglaló 2020. szeptember 29., kedd

DVTK - ETO FC Győr 5-0 (3-0)

Az ETO FC Győr együttesét fogadta a DVTK női labdarúgó csapata a Simple Női Liga 5. fordulójában kedden este a DVTK Stadionban. Hanna Barker és Biljana Bradić egyaránt két gólt lőtt, Oláh Adrienn pedig egyszer volt eredményes.

DVTK - ETO FC Győr 5-0 (3-0)


Simple Női Liga 5. forduló

DVTK - ETO FC Győr 5-0 (3-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 324 néző. Játékvezető: Urbán Eszter (Nagy Petra, Szarvas László)
DVTK: Schildkraut - Balázs Cs., Nagy F., Nefrou, Boros K. - Barker, Palama, Oláh A., Vachter - Bradić, Voila. Vezetőedző: Fórizs Sándor
ETO FC Győr: Bokros V. - FeketevIziová, Kránicz, Maráz, Fleck, Horváth C., Bódai, Pacsuta, Zsédely, Vida, Öreg. Vezetőedző: Kulcsár Zsolt.


Csere: Voila helyett Kongouli az 57., Balázs Cs. helyett Sandu az 57., Horváth C. helyett Gaál a 65., Zsédely helyett Tillinger a 65., Feketevíziová helyett Romanoczki a 79., Bradić helyett Kerékgyártó a 86. percben.
Sárga lap: Oláh A. a 90. percben.
Gólszerző: Bradić (1-0) a 32., Oláh A. (2-0) a 40., Barker (3-0) a 44., Barker (4-0) az 54., Bradić (5-0) a 71. percben.

Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Mindenekelőtt mielőbbi felépülést kívánunk a vendégcsapat játékosának, Feketevíziová Tímeának, bízom benne, hogy nem súlyos a sérülése. Gratulálok a csapatnak a nagy gólarányú győzelemhez, de sajnos több nagy helyzetet is kihagytunk. Összességében a csapat jól játszott és megérdemelt sikert értünk el. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ilyen lelkesen buzdítottak minket és remélem, hogy a következő hazai mérkőzésünkre a Ferencváros ellen még többen fognak kilátogatni, hiszen akkor is nagy szükségünk lesz rájuk.