Összefoglaló 2021. január 30., szombat

MTK - DVTK 3:0

A női röplabda Extraliga alapszakaszának 12. fordulójában az MTK otthonában lépett pályára a DVTK csapata. A piros-fehérek ezúttál nem tudták megismételni az elmúlt két mérkőzésen mutatott remek teljesítményüket, így kénytelenek voltak fejet hajtani a vendéglátójuk előtt, amely 3:0-ás győzelmet aratott.

MTK - DVTK 3:0


Női Röplabda Extraliga, alapszakasz 12. forduló

MTK Budapest - DVTK 3:0 (12, 18, 20)

Budaörs, Illyés-Aramis Futsal Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Soltész Róbert László és Sík Barbara.
MTK: Kilyénfalvi 6, Durst 1, Szerencsés-Miklai 9, Papp O. 14, Vezsenyi 19, Császár 7. Csere: Szalai A., Sátorhelyi (liberó), Godó 2, Borsos. Vezetőedző: Leiszt Máté.
DVTK: Kountoura 2, Mojca 16, Kiss E. 2, Beddingfield 6, Horton 5, Szajkó 1. Csere: Dömsödi, Kundrák (liberók), Egri, Mészáros, Tóth R. Szakmai igazgató: Toma Sándor.
 
A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.


Edzői értékelés

Toma Sándor: - Gratulálok az MTK csapatának a győzelemhez. A taktikájukat fegyelmezetten betartva hozni tudták ezt a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy az elmúlt két találkozónkon extra teljesítményt nyújtottunk, és egy kicsit elfáradtunk. Ma nem nekünk pattant a labda.

A DVTK Nyíregyházán zárja az alapszakaszt. A Fatum elleni mérkőzés február 7-én vasárnap 18 órakor kezdődik a szabolcsi megyeszékhelyen.