Összefoglaló 2021. március 7., vasárnap

Kisvárda II - DVTK tartalék 1-1 (1-0)

Az utolsó pillanatokban szerzett góllal ért el döntetlent a DVTK tartalék csapata Kisvárdán. Az NB III-as bajnokság 23. fordulójában a hazaiak jobban játszottak a találkozó első húsz percében, ekkor meg is szerezték a vezetést. Zsivoczky Gyula együttese ezután sok helyzetet alakított ki, de ezekből nem sikerült egyenlíteni. A hosszabbításban azonban Makrai szabadrúgás góljával mégis sikerült egy pontot elhozni Kisvárdáról.

Kisvárda II - DVTK tartalék 1-1 (1-0)


NB III., Keleti csoport, 23. forduló

Kisvárda Master Good II – Diósgyőri VTK tartalék 1-1 (1-0)

Kisvárda, Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Tóth Tamás, Kövér Tamás, Vilmányi Simon. 

Kisvárda Master Good II: A. Odincov  – Kramár E., A. Avetisyan, A. Kravcsenko, M. Luscsik – Szőr L., Gyüre T.  – Szentes D., L. Mihalik, A. Atamas  – Himics L. Vezetőedző: Kocsis János
Diósgyőri VTK tartalék: Bukrán E. – Oláh B., Ivánka P., A. Kalandadze, Nagy Á. - Kispál T., Zsemlye B. – G. Omarashvili, Schildkraut K., Makrai G. - J. Cortés. Edző: Zsivoczky Gyula. 

Csere: G. Omarashvili helyett Karika B. a 68., Szentes D. helyett Sikorszki B. a 76., Gyüre T. helyett Czene Z. a 76., Schildkraut helyett Zsiga M. a 77., Zsemlye B. helyett Jónyer K. a 77., Himics helyett Riznychenko V. a 92. percben. 

Sárga lap: Zsemlye B. az 58., Szőr L. a 70. percben. 

Gólszerző: Himics L. (1-0) a 12., Makrai G. (1-1) a 94. percben. 

Kulcspillanatok

12. perc: Gyüre ívelt át a hosszú oldalon érkező Himics elé, aki öt méterről az alsó sarokba helyezett, 1-0.

90+4. perc: A tizenhatos sarkáról jutott szabadrúgáshoz a DVTK tartalék. Makrai állt a labda mögé, és a sorfal mellett tekert a kisvárdai kapuba, 1-1.

Vezetőedzői értékelés

Kocsis János: - Nem nyilatkozom.

Zsivoczky Gyula: - Igazságtalan lett volna, ha ezen a mérkőzésen nem szerzünk pontot. Ellenfelünk a mérkőzés elején figyelmetlenségünk után megszerezte a vezetést, ekkor fölényben futballozott a Kisvárda. Az első félidő második felében azonban átvettük a kezdeményezést és folyamatosan domináltunk. A fordulás után magas presszinget alkalmaztunk, ezáltal még nagyobb nyomás alá helyeztük ellenfelünket, akik szervezetten védekeztek. Sok gólhelyzetet alakítottunk ki, de ezeket nem sikerült kihasználni. A csapat erejét mutatja, hogy az utolsó pillanatig hittünk a jó eredményben. Egy gyönyörű szabadrúgásgólnak köszönhetően egy pontot szereztünk, ami a következő mérkőzések előtt mentálisan még többet jelent. Gratulálok a csapat minden tagjának. Boldog nőnapot kívánunk minden hölgynek, kiemelten a DVTK dolgozóinak, szurkolóinak és sportolóinak.