Összefoglaló 2021. április 25., vasárnap

NB III: Sényő - DVTK tartalék 2-0 (1-0)

Hiába dominálta a játékot a DVTK tartalék csapata a sényői bajnoki mérkőzésen, a gólokat a hazaiak szerezték. Mindkét félidőben egyet-egyet, így a szabolcsi csapat otthon tartotta a pontokat. A piros-fehérek öt győzelem után maradtak alul az NB III-as bajnokságban, de szerdán ismét lehetőség van a javításra.

NB III: Sényő - DVTK tartalék 2-0 (1-0)


NB III. Keleti csoport, 31. forduló

Sényő-Carnifex FC - DVTK tartalék 2-0 (1-0)

Sényő, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Bálint Attila (Pogonyi Ferenc, Kovács Zoltán).
Sényő-Carnifex FC: Gazsi T. - Bodó G., Klepács K., Hadházi D., Fabu M., Budaházi L., Boros D., Farkas M., Lizák B., Kapacina V., Orosz M. Vezetőedző: Fiumei Viktor. 
DVTK tartalék: Bukrán E. - Oláh, A. Kalandadze, Ivánka P., Nagy Á. - Kispál T., Zsemlye B., Csatári G. - Schildkraut K., G. Omarashvili, Zsiga M. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Csere: Budaházi L. helyett Schmidt P. a 46., Zsemlye B. helyett Jónyer K. a 46., G. Omarashvili helyett Csávás B. a 46., Hadházi D. helyett Fenyőfalvi D. az 57., Nagy Á. Helyett Faras M. az 58., Fabu M. helyett Jócsák D. a 71., Zsiga M. helyett Gönczi S. a 79., Lizák B. helyett Barta G. a 84., Kapacina V. helyett Kapacina K. a 84., Csatári G. helyett Rostás A. a 89. percben. 
Sárga lap: Nagy Á. A 13., Fabu a 36., Kispál T. a 44., Hadházi az 53., Bodó G. a 88. percben.
Gólszerző: Fabu M. (1-0) a 14., Schmidt P. (2-0) a 76. percben.

Kulcspillanatok

13. perc: A hazaiak játékosa, Fabu Márton fejelte a labdát a hálóba egy sényői szögletet követően, 1-0. 

75. perc. Egy centerezést követően Schmidt Péter volt eredményes, közvetlen közelről, 2-0. 

Vezetőedzői értékelés

Fiumei Viktor: - A diósgyőri fiatalok igazolták eddigi jó teljesítményüket. Jó volt látni, hogy vannak még tehetséges fiatalok a magyar futballban. Ugyanakkor mi is jó formában vagyunk mostanában, ebből pedig egy jó mérkőzés kerekedett ki. A játékot többnyire a DVTK irányította, viszont a gólokat mi lőttük és a védekezésünk is rendben volt, igy megérdemeltem nyertük meg a találkozót. További sok sikert a Diósgyőrnek!

Zsivoczky Gyula: - A csapat az egész mérkőzésen folyamatosan dominált, viszont elkövettünk védekezési hibákat amelyet ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. Az előre játékban nem voltunk hatékonyak, ezért fölényünk meddőnek bizonyult. Az öt győzelem után megszakadt a jó sorozatunk, de bízom a sikeres folytatásban. Ez a találkozó intő jel számunkra a következő hét mérkőzésre, ezek is mi vagyunk. Szerdán újabb erőpróba vár ránk, ahol egyértelműen javítani szeretnénk. Gratulálok a Sényő csapatának a győzelemhez!