Összefoglaló 2021. május 30., vasárnap

DVTK tartalék - Eger 0-2 (0-1)

Az NB III. Keleti-csoportjának záró fordulójában a DVTK Stadionban fogadta a DVTK tartalék együttese a Vitelki Zoltán vezette Eger SE gárdáját.

DVTK tartalék - Eger 0-2 (0-1)


NB III. Keleti csoport, 38. forduló

DVTK tartalék - Eger SE 0-2 (0-1)

DVTK stadion, 250 néző. Játékvezetők: Sándor Csaba (Piskóczi Viktor, Szilágyi Zsolt).
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Farkas M., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Gönczi S., Csatári G., Kispál T. - Schildkraut K., Molnár R., Csávás B. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.
Eger SE: Nacsa P. - Valkai R., Farkas K., Kis G., Boros G., Pál Sz., Debreceni D., Révész A., Katona A., Nemes M., Géringer L. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Csere: Csávás helyett Oláh Balázs a 46., Gönczi helyett Zsemlye a 46., Debreceni helyett Vajda a 70., Schildkraut K. helyett Orosz D. a 72. Molnár R. helyett Nagy Z. a 79., Révész A. helyett Esztergomi a 81., Kis G. helyett Antal Zs. a 81., Csatári helyett Lehóczki a 86., Katona A. helyett Hadnagy a 86., Géringer L. helyett Csifó a 86. percben.
Sárga lap: Farkas K. a 66., Pál Sz. a 70. percben.
Piros lap: Ivánka a 27. percben.
Gólszerző: Boros G. (0-1 tizenegyesből) a 28., Farkas K. (0-2) a 77. percben.

Kulcspillanatok

28. perc.: Boros Gábor szerzett gólt tizenegyesből. 0-1
76. perc: Farkas Krisztián lőtte a labdát a kapura, ami a kapufáról pattant a kapuba. 0-2

Értékelés

Zsivoczky Gyula: - Egy órát emberhátrányban futballoztunk és ez nagyon nagy energiákat emésztett fel a csapatnál. Ettől függetlenül a második félidőben mindent megpróbáltunk, de nem sikerült egyenlítenünk, ezért nem maradt más, mint az, hogy gratuláljak az Eger csapatának a győzelemhez. És ezzel a mai mérkőzést le is zárnám. Ami fontos, hogy ez a csapat összességében kiemelkedően teljesített az év során, mind csapat szinten, mind egyénileg. A játékosok sokat fejlődtek egytől egyig. Nagyon bízom benne, hogy a következő szezonban több DVTK akadémista be fog tudni mutatkozni a felnőtt csapatban. Rengeteget dolgoztunk az évben és ezért fogunk jövőre is rengeteget dolgozni, hogy ez sikerüljön. Köszönöm a vezetőségnek akik megteremtették a feltételeket, köszönöm a stábtagjaimnak akik mindig és mindenben mellettem voltak. 

Vitelki Zoltán: - Nagyon örülök a győzelemnek. Taktikusan, fegyelmezetten és tudatosan játszott a csapat. Az én csapatomon kívül szeretném kiemelni, hogy jó volt látni, hogy a diósgyőri fiatalok milyen jól futballoznak. További sok sikert nekik és nagy gratuláció az egri játékosoknak!