Összefoglaló 2021. április 25., vasárnap

Astra - DVTK 1-4 (0-2)

A bajnokságban vágott vissza a kupaelődöntőért a DVTK női labdarúgó csapata az Astrának. A diósgyőri gólokat Higgins, Sandu, Barker és Nádudvari (öngól) szerezték. Ádám Annát és Siobhan Higginst egyaránt kórházba kellett szállítani a mérkőzés alatt. Mindkettejüknek mielőbbi felépülést kívánunk!

Astra - DVTK 1-4 (0-2)

Simple Női Liga 18. forduló

Astra-ALEF HFC-Üllő - DVTK 1-4 (0-2)

Üllői Várois Sporttelep, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Sipos Katalin (Vad Anita, Bizderi Nikolett)
Astra-ALEF HFC-Üllő: Farkas K. - Rozmis, Gelb, Kós P., Sipos L., Vidács, Vidovenyecz, Véninger, Erdész, Dikanová, Csizi. Vezetőedző: Szász Ferenc
DVTK: Ádám A. - Williamson, Nagy M., Palama, Barker - Vig, Voila, Sandu, Byrne - Higgins, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor

Csere: Higgins helyett Branyiczki a 39., Ádám A. helyett Schildkraut a 46., Vidovenyecz helyett Vicsek a 46., Dikanová helyett Nádudvari I az 59., Csizi helyett Király B. a 66., Sipos L. helyett Nádudvari II Branyiczki helyett Horváth L. a 82. percben.
Sárga lap: Sandu a 38. percben.
Gólszerző: Higgins (0-1) a 21., Sandu (0-2) a 31., Barker (0-3) a 48., Vicsek (1-3) a 70., Nádudvari I (1-4 öngól) a 84. percben.

Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Az egész mérkőzésen jól játszott a csapat. Sajnálom, hogy két játékosunkat is kórházba kellett szállítani, bízom benne, hogy mielőbb felépülnek, hiszen fontos láncszemei a csapatnak és számítunk rájuk. Bízom benne, hogy a hátralévő meccseken is ugyanez a küzdeni tudás lesz jellemző a csapatra.