Összefoglaló 2021. május 8., szombat

Haladás-Viktória FC - DVTK 0-2 (0-2)

Három ponttal gazdagabban térhet haza Szombathelyről a DVTK női labdarúgó csapata. A piros-fehérek Sandu és Voila góljaival már az első játékrészben eldöntötték a mérkőzést a kiesés ellen küzdő hazaiakkal szemben. A második félidő is számtalan diósgyőri helyzetet hozott, de újabb gól már nem született.

Haladás-Viktória FC - DVTK 0-2 (0-2)

Simple Női Liga 20. forduló

Haladás-Viktória FC - Diósgyőri VTK 0-2 (0-2)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Bodzay Áron (Vad Anita, Tóth Kamilla)
Haladás-Viktória FC: Boanda - Kopcsándi, Fördős, Szil, Herczeg A., Kovács V., Horti, Hajba, Csizmadia Zs., Balogh H., Németh M. Vezetőedző: Székely Tibor
DVTK: Ádám A. - Williamson, Nagy M., Palama, Voila  - Vachter, Bryne, Barker, Sandu - Higgins, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor

Csere: Byrne helyett Branyiczki a 45., Ádám A. helyett Schildkraut a 46., Csizmadia Zs. heyett Varga B. a 46., Hajba helyett Urbán a 76., Higgins helyett Horváth L. a 80., Herczeg helyett Rugovics a 87. percben.
Sárga lap: Hajba a 64., Palama a 67., Fórizs Sándor a 68. percben.
Gólszerző: Sandu (0-1) a 34., Voila (0-2) a 42. percben.

Vezetőedzői értékelés 

Fórizs Sándor: - A csapat összes játékosa ezen a mérkőzésen odatette magát és mindent megtett a három pontért. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! A sors fintora, hogy ezúttal Vachter Tamás asszisztens edző reklamálása miatt én kaptam sárga lapot. Az első félidő végén Katherine Byrne fejsérülést szenvedett egy összefejelés után, szerencsére nincs nagyobb baj, öt öltéssel összevarrták a fejét. Jobbulást kívánok neki a magam és a csapat nevében is!