Összefoglaló 2021. május 15., szombat

DVTK - FTC 2-3 (1-0)

Hiába vezetett két góllal is a DVTK női labdarúgó csapata a Ferencváros ellen a Simple Női Liga alapszakaszának utolsó mérkőzésén, végül küzdelmes összecsapáson a vendégek szerezték meg a három pontot.

DVTK - FTC 2-3 (1-0)


Simple Női Liga 21. forduló

Diósgyőri VTK - FTC-Telekom 2-3 (1-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Urbán Eszter (Hovanecz Máté László, Csuja Zoltán)
DVTK: Ádám - Williamson, Nagy M., Voila, Barker - Higgins, Bradić, Sandu, Byrne - Horváth L., Vachter. Vezetőedző: Fórizs Sándor.
FTC-Telekom: Bednar - Mosdóczi, Brandon, Hasanbegović, Pusztai, Siklér, Fenyvesi, Marques, Szabó V., Vágó, Nagy V. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Csere: Nagy V. helyett Zlidnis a 46., Pusztai helyett Cameron a 60., Siklér helyett Kehrer a 60., Fenyvesi helyett Papp a 67., Horváth L. helyett Branyiczki a 76., Szabó V. helyett Czellér a 79. percben.
Sárga lap: Williamson a 63. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Barker (1-0) a 36., Bradić (2-0) a 48., Mosdóczi (2-1) a 61., Kehrer (2-2) a 64., Vágó (2-3) a 70. percben.


Értékelés

Fórizs Sándor: - Nagyon izgalmas összecsapást játszottunk, ezért gratulálok a csapatomnak. Addig, ameddig Dörnyei Balázs kollégám nem cserélt és a két kezdőcsapat játszott egymás ellen, addig nagyon jól játszottunk és mérkőzésben voltunk. A vendégek cseréi frissességet hoztak a csapatukba, amivel sikerült kiegyenlíteniük. A harmadik gól előtti szituációt vissza kell majd néznünk, de Vágó Fanni szemfülessége gólt ért, ami ha nincs, akkor valószínű ez a mérkőzés 2-2-es döntetlennel ér véget.