Összefoglaló 2021. február 25., csütörtök

DVTK - Nyíregyháza 0:3

A Női Röplabda Extraliga negyeddöntőjében a Fatum-Nyíregyháza együttesét fogadta a DVTK. Toma Sándor csapata mindent megtett, hogy méltó ellenfele legyen a bajnoki cím várományosának, de a szabolcsiak nem ismertek kegyelmet és 3:0 arányban győztek.

DVTK - Nyíregyháza 0:3


Női Röplabda Extraliga, negyeddöntő, 2. mérkőzés

DVTK - Fatum-Nyíregyháza 0:3 (-15, -13, -13)

Miskolc, Generali Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Soltész Róbert László, Szarka János István.
DVTK: Kountoura, Kovács E., Kiss E. 5, Beddingfield 6, Horton 8, Szajkó 2. Csere: Dömsödi (liberó), Kundrák 4, Egri. Szakmai igazgató: Toma Sándor.
Nyíregyháza: Najdić 1, Radosová 12, Ortiz 11, Lacombe 12, Vasileva 13, Pintér 3. Csere: Tóth F., Tóth D. (liberók), Lászlop 4, Inneh 1, G. Francesco. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.


Edzői értékelés

Toma Sándor: - Mojca sérülése megviselte a csapatot, a legponterősebb játékosunkat veszítettük el. Azt kértem a játékosaimtól, hogy emelt fővel menjünk fel a pályára, és úgy is jöjjünk le. Azt gondolom, ez sikerült. Úgy vélem, a játék egyes periódusaiban jól teljesítettünk, a lányok igyekeztek a tudásuk maximumát nyújtani, de a Nyíregyháza ennyivel jobb volt.

Németh Szabolcs: - A mai mérkőzésen a győzelem mellett a másik célunk az volt, hogy tovább stabilizáljuk az alapjátékunkat. Úgy gondolom, ez néhány apróbb hibától eltekintve sikerült. A mutatott játék alapján jó úton haladunk. Ahhoz, hogy tovább léphessünk a bajnoki elődöntőbe, még egy meccset kell teljesítenünk. Vasárnap ezért fogunk küzdeni, hétfőtől pedig már a Magyar Kupa négyes döntőjére szeretnénk koncentrálni.

A negyeddöntős párharc harmadik felvonására Nyíregyházán kerül sor. A találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik a szabolcsi megyeszékhelyen.