Összefoglaló 2021. február 28., vasárnap

Nyíregyháza - DVTK 3:0

A Női Röplabda Extraliga negyeddöntőjében harmadszor mérte össze az erejét a DVTK és a Fatum-Nyíregyháza csapata. Ahogy az előző két találkozón, úgy ezen sem történt meglepetés. A bajnoki címre hajtó házigazdák érvényesítették nagyobb tudásukat és 3:0-ra nyerték meg az összecsapást. Az egyik fél három győzelmééig tartó párharc ezzel véget ért, szabolcsiak a legjobb négy csapat közé jutottak, míg a piros-fehérek az alsóházi rájátszásban folytathatják a szereplésüket.

Nyíregyháza - DVTK 3:0


Női Röplabda Extraliga, negyeddöntő, 3. mérkőzés

Fatum-Nyíregyháza - DVTK 3:0 (19, 13, 18)

Nyíregyháza, Contitnental Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Sík Melinda, Ujházi Mónika.
Nyíregyháza: Radosová 9, Lászlop 2, Lacombe 5, Vasileva 13, Pintér 6, Najdić 4. Csere: Tóth F., Tóth D. (liberók), Klarić 5, Inneh 12, Fuchs 1, G. Francesco 1. Vezetőedző: Németh Szabolcs.
DVTK: Kountoura 1, Kundrák 2, Kiss E. 7, Beddingfield 7, Horton 5, Szajkó 6. Csere: Dömsödi (liberó), Egri, Sitku 1, Mészáros 1, Tóth R. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.


Edzői értékelések

Németh Szabolcs: - Büszke vagyok, hogy elsőként jutottunk be az Extraliga elődöntőjébe. Ezúttal néhány játékosomnál érezhető volt, hogy a párharc végére elfogyott koncentráció és ezért olykor hiba csúszott a játékunkba. Ennek ellenére nem vagyok elégedetlen. Az igazi küzdelem most kezdődik, hiszen az elődöntőben még nehezebb mérkőzések várnak ránk.

Toma Sándor: - Gratulálok a Nyíregyházának a továbbjutáshoz, és sok sikert kívánok nekik a folytatásban. Annak örülök, hogy a három mérkőzésből most játszottunk a legfelszabadultabban. Próbáltam mindenkinek játéklehetőséget adni, éltek is vele a játékosok. Úgy érzem, mindent kihoztunk magunkból.