Összefoglaló 2021. május 9., vasárnap

U15: Nyíregyháza - DVTK 0-2 (0-1)

Bodnár Tibor és Vass László is betalált a Nyíregyháza kapujába a DVTK U15 hétvégi bajnokiján. A szabolcsi településen Kovács Ádám együttese az első negyed óra után szerzett vezetést, amit szűk tizenöt perccel a lefújás előtt sikerült megduplázni. A DVTK játékosai mindent beleadtak ezen a délutánon, és különösen az első félidőben játszottak jól.

U15: Nyíregyháza - DVTK 0-2 (0-1)


Országos U15-ös bajnokság, 27. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC U15 - Diósgyőri VTK U15 0-2 (0-1)

Nyíregyháza, 50 néző. Játékvezetők: Homonnai Péter (Lévai Máté, Szőnyi Zoltán).

Nyíregyháza Spartacus FC: Sarkadi B. - Kovalecz S., Tóth N., Kozák R., Murányi A., Turóczi Á., Lakatos M., Ur D., Banu B., Bodnár V., Kárpátfalvi D. Vezetőedző: Deme Attila. 

Diósgyőri VTK U15: Dojcsák B. - Bathó T., Deményi Z., Bodnár B., Bacsa B., Vass L., Sáreczki Sz., Bánk A., Lichy K., Bodnár T., Pikó M. Vezetőedző: Kovács Ádám.

Csere: Tóth N. helyett Bertók M. a 47., Kozák R. helyett Urr D. a 47., Turóczi Á. Helyett Czimer L. a 47., Bathó T. helyett Gál B. az 57., Sáreczki Sz., Macsó M. az 57., Bacsa B. helyett Molnár Á. a 65., Bánk A. helyett Silimon L. a 65., Lichy K. helyett Barta D. a 65. percben. 

Gólszerző: Bodnár T. (0-1) a 17., Vass L. (0-2) a 76. percben. 

Deme Attila: - Szervezett, futballra törekvő csapattal találkoztunk. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de egy szöglet után hátrányba kerültünk. A fordulás után hatalmas energiát mozgósított a csapat az eredmény megfordítása érdekében. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de ezeket sajnos nem sikerült értékesíteni. Egy kontra végén aztán újra betalált a Diósgyőr. Gratulálok nekik a győzelemhez.

Kovács Ádám: -  Az első félidőben jól játszottunk, sokat birtokoltuk a labdat, ezáltal sikerült kontrollálnunk a játékot. A második félidőben nem tudtuk megtartani a labdát, ezért felhoztuk az ellenfelet, jobban futballozotta Nyíregyháza. Gratulálok a csapatnak, a játékosok ezen a mérkőzésen is beleadtak mindent.

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC