Összefoglaló 2021. április 10., szombat

U14: Fehérvár - DVTK 1-2 (1-1)

Győztesen zárta a székesfehérvári kirándulást a DVTK U14-es csapata. A bajnokság 23. fordulójában a piros-fehérek Jászberényi révén az első fél óra végén szereztek vezetést, amit alig két perccel ezután a MOL Fehérvár FC kiegyenlített. A három pontot eldöntő gól a második játékrész elején született, Soltész Bence találta eredményezte a DVTK U14 győzelmét.

U14: Fehérvár - DVTK 1-2 (1-1)


Országos U14-es bajnokság, 23. forduló

MOL Fehérvár FC U14 - Diósgyőri VTK U14    1-2 (1-1)

Székesfehérvár, MOL Aréna Sostó, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Wittner József (Góbi Soma Gábor, Szatmári István). 

MOL Fehérvár FC U14: Pirgi P. - Gulyás I., Jádi B., Csucsánszky Z., Sántha B., Badics G., Gamauf Zs., Borsi P., Kovács B., Terejánszki N., Nagy D. Vezetőedző: Tóth József. 
Diósgyőri VTK U14: Soós B. - Jecs M., Kiss L., Ferenczi S., Jászberényi P., Hajdú D., Kiss B., Szabó M., Zanócz Á., Soltész B., Kapitány G. Vezetőedző: Nagy Attila. 

Csere: Hajdú D. helyett Szakos B. a 41., Jecs M. helyett Holló M. az 56., Kapitány G. helyett Derzsényi Á. az 56., Gamauf Zs. helyett Bognár M. a 60., Kiss L. helyett Tucsa Sz. a 65., Soltész B. helyett Béres D. a 65. percben. 

Gólszerző: Jászberényi P. (0-1) a 28., Csucsányszky Z. (1-1) a 30., Soltész B. (1-2) a 47. percben. 

Tóth József: - Az első félidőben nagy nyomást gyakoroltunk a Diósgyőrre. Sajnos kontrából kaptunk egy korosztályra jellemző gólt. A fordulás után az ellenfelünk feljebb jött, átvette a játék irányítását. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nem az a csapat nyerte meg a mérkőzést, amelyik jobban teljesített. Amit mi játszunk, az a futball, de természetesen gratulálok a DVTK-nak. 

Nagy Attila: - Változatos, küzdelmes mérkőzést játszottunk a jó erőkből álló ellenféllel szemben. A vezető gólunkra gyorsan jött a hazaiak válasza. A hét közben gyakorolt dolgokból több is visszaköszönt ezen a találkozón, a második gólunkat is ennek köszönhetjük. Végig koncentráltam és nagyszerűen küzdött a csapat.