Összefoglaló 2021. május 15., szombat

U14: DVTK - Vasas 3-3 (3-1)

Nagyszerű játékkal, a szünetre kétgólos előnyt szerzett a DVTK U14-es csapata a Vasas elleni bajnokin. Diósgyőri részről Tucsa Szilárd, Kapitány Gergő és Jecs Martin volt eredményes. A második félidőben azonban az angyalföldiek vissza tudtak jönni, így végül döntetlennel zárult a találkozó.

U14: DVTK - Vasas 3-3 (3-1)


Országos U14-es bajnokság, 28. forduló 

Diósgyőri VTK U14 - Vasas Kubala Akadémia    3-3 (3-1)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezetők: Oscsenda András (Tóth Zsolt, dr. Vigh Tünde).

Diósgyőri VTK U14: Soós B. - Bedő M., Ferenczi S., Kiss L., Derzsényi Á., Kapitány G., Jecs M., Béres D., Zanócz Á., Tucsa Sz., Rem D. Vezetőedző: Nagy Attila. 

Vasas Kubala Akadémia U14: Földi B. - Andresz V., Keller B., Balogh F., Lászlóffy B., Galaschek Z., Horváth H., Ivády P., Barkóczi B., Ottucsák Gy., Gruber R. Vezetőedző: Horváth Gábor. 

Csere: Lászlóffy B. helyett Erdey Zs. a 41., Gruber R. helyett Földes M. a 41., Derzsényi Á. helyett Holló M. a 46., Bedő M. helyett Szabó M. az 53., Béres D. helyett Soltész B. a 60. Andresz V. helyett Takács D. a 66., Balogh F. helyett Fátyol B. a 72., Horváth H. helyett Alarishi Z. a 72., Ivády P. helyett Angi B. a 78. percben. 

Gólszerző: Barkóczi B. (0-1) a 3., Tucsa Sz. (1-1) a 25., Kapitány G. (2-1) a 27., Jecs M. (3-1) a 31., Földes M. (3-2), a 49., Ottucsák Gy. (3-3) az 59. percben. 


Nagy Attila: - Az elején szerencsés góllal szerzett vezetést az ellenfél. Az első félidő közepétől volt egy nagyszerű időszakunk, zsinórban három góllal, jó játékkal. A fordulás után az ellenfél fölénybe került, egyenlített, közel voltak ahhoz, hogy átvegyék a vezetést. Nekünk viszont kontrákból lett volna lehetőségünk a győzelemre. Gratulálok a játékosoknak, mindent kiadtak magukból, nagyot küzdöttek. Elismerés illeti az ellenfelet is, mert jól játszottak.

Horváth Gábor: - Az első félidőben nem játszottunk jól, bár voltak időszakok, amikor labdabirtoklási fölénybe kerültünk. Ennek ellenére nem tudtunk veszélyesek lenni az ellenfél kapujára. Három  nagyon könnyű gólt kaptunk, addig azonban a hazaiak nem voltak annyira veszélyesek. Sajnos hátul olyan hibákat követtünk el, amiből azonnal gólokat kaptunk. 3-1 volt az első félidő, a fordulás után azonban gyökeres változást hozott a játék. Sokkal dinamikusabbak voltunk, labdabirtoklási fölényt alakítottunk ki, rengeteg helyezetünk volt. Nagy akarással futballoztunk, ennek lett az eredménye, hogy sikerült kiegyenlíteni, és a végén még a fordítás lehetősége is megvolt. Gratulálok a csapatomnak, főleg a második félidei teljesítményhez.