Összefoglaló 2021. május 2., vasárnap

U13: Eger - DVTK 0-8 (0-4)

Bajnok lett a DVTK U13-as csapata. Sipos Gergő fiai az utolsó fordulóban, magabiztos győzelemmel biztosították be az előséget. Az egri szezonzárón húsz percet kellett várni az első diósgyőri gólra, ezután viszont futószalagon érkezett a többi. A piros-fehérek nyolcig megsem álltak. Az U13-as korosztály 47 ponttal zárta a bajnokságot, egy ponttal megelőzve a második helyen végzett Kisvárda együttesét.

U13: Eger - DVTK 0-8 (0-4)


Kiemelt U13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport 18. forduló

Eger SE U13 - Diósgyőri VTK U13    0-8 (0-4)

Eger, Felsővárosi Sporttelep, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Kasza Dénes (Törtei Márton, Kiss-Szemán Hanna).

Eger SE U13: Csuhaj Z. - Bocz M., István M., Demeter B., Váradi K., Rónai B., László S., Besenyei B., Török Á., Papp K., Kis G. Vezetőedző: Sóskuti Balázs. 

Diósgyőri VTK U13: Gyuricskó B. - Meggyesfalvi B., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Balázs T., Gyebróczki D., Bordás B., Juhos Á., Vinga Z., Farkas R. Csere: Baranyi B., Béres B., Dudás B., Gulácsi M., Boda D. Vezetőedző: Sipos Gergő. 

Gólszerző: Bordás B. (0-1) a 20., Kis A. (0-2) a 22., Gyebróczki D. (0-3) a 25., Bordás B. (0-4) a 30., Kis A. (0-5) a 40., Boda D. (0-6) a 49., Balázs T. (0-7) az 56., Béres B. (0-8). az 59. percben. 

Sóskuti Balázs: - A vendégcsapat már az első perctől kezdve a kapunk elé szorított minket. Nem tudtunk kellőképpen felnőni a DVTK dinamikus játékához.  A huszadik percig jól tartottuk magunkat, szűkítettük a területet és próbáltunk fegyelmezetten védekezni. Az első gól után azonban valami „megtört” a játékosokban és sorra kaptuk az olyan találatokat, amelyeket nem normális esetben nem szoktunk. Koncentráció nélkül nehéz bármilyen mérkőzésen is jól szerepelni. Kifejezetten örülök, hogy pár játékosomban ezen a mérkőzésen így is láttam azt a bizonyos „tulajdonságot”, amely csak előre viheti őket ebben a sportágban és az életben is egyaránt. Gratulálok a Diósgyőr csapatának és további sok sikert kívánok nekik!

Sipos Gergő: - Három célfeladatot határoztunk meg, amit maximálisan teljesítettek a játékosok. További sok sikert kívánunk a partner klubunknak, a saját csapatunknak pedig gratulálunk az egész éves fejlődéshez!