Összefoglaló 2016. augusztus 7., vasárnap

NB III: Monor - DVTK tartalék 3-0 (1-0)

Vasárnap megkezdte bajnoki szereplését a tavalyi évhez képest szinte teljesen átalakult DVTK tartalék csapata is. Sütő Szilárd együttese a bajnokság egyik esélyesének otthonában lépett pályára és háromgólos vereséget szenvedett. Folytatás jövő vasárnap hazai pályán a Debrecen második számú alakulata ellen.

NB III: Monor - DVTK tartalék 3-0 (1-0)


NB III. Keleti-csoport 1. forduló

Monori SE - DVTK tartalék 3-0 (1-0)

Monor, Monoris SE Sporttelep. Játékvezető: Mencsik László (Szarvas László, Farkas Dávid)
Monori SE: Bozsó - Illés B., Katona R., Villányi, Petezselyem, Hunya, Karacs, Ficsor, Sárközi, Balanescu, Urbán G. Vezetőedző: Horváth Dávid
DVTK tartalék: Rados – Bodnár, Ivánka, Mahalek, Lőrincz P. – Germán, Fazekas M., Szabó II B., Kádas – Boros G., Gazdag B. Vezetőedző: Sütő Szilárd

Csere: Fazekas M. helyett Szalóczy a 46., Germán helyett Mikolka a 66., Kádas helyett Timkó a 66., Petrezselyem helyett Bonifert a 66., Urbán G. helyett Miholics a 76., Katona R. helyett Csőke a 83. percben.
Sárga lap: Bodnár D. a 22., Hunya a 44., Sárközi a 45. percben.
Gólszerző: Urbán G. (1-0) a 31., Urbán G. (2-0) az 57. és Balanescu (3-0) a 60. percben.

Kulcspillanatok

31. perc: Egy szabadrúgás kombináció után Urbán Gábor fordult le védőjéről és 12 méterről a bal alsóba lőtt. (1-0)
57. perc: Középen támadt a hazai csapat. A védők mögé passzolt labdára ismét Urbán Gábor érkezett a legjobb ütemben és a bal alsóba passzolt. (2-0)
60. perc: Egy kapu előtti kavarodást használt ki Balanescu. (3-0)

Sütő Szilárd: - Átestünk a tűzkeresztségen egy olyan csapat otthonában akik NB II-es terveket szövögetnek. Szinte teljesen új csapatot építünk és most nagyon fontos a fiataloknak, hogy érezzék a bizalmat, ezt maximálisan meg fogják kapni a jövőben is, viszont fontos, hogy ebből a mérkőzésből ők is helyesen vonják le a tanulságokat. Gratulálok a Monornak.

A bajnokság indulás alőtt hosszabban is beszélgettünk Sütő Szilárddal, az interjú ide kattintva olvasható.

Szólj hozzá a DVTK hiavatlos facebook oldalán!