Összefoglaló 2016. szeptember 4., vasárnap

NB III.: DVTK tartalék - KBSC 4-1 (2-0)

Az NB III. Keleti-csoportjának 5. fordulójában a listavezető KBSC FC gárdáját látta vendégül a DVTK tartalék együttese. Sütő Szilárd csapata az első félidőben nagyszerű játékkal 2-0-ás előnyre tett szert, és a második félidőben sem lankadt a diósgyőri fiatalok harci kedve. A megyei rangadó végül, többek között Boros Gábor mesterhármasának köszönhetően, 4-1-es piros-fehér sikerrel zárult.

NB III.: DVTK tartalék - KBSC 4-1 (2-0)


NB III. Keleti-csoport 5. forduló

Diósgyőri VTK tartalék - KBSC FC 4-1 (2-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 150 néző. Játékvezető: Szigetvári Márk (Csáky Tibor, Nagy Petra)
DVTK tartalék: Szalma - Germán, Ivánka, Mahalek, Lőrincz - Eperjesi, Szalóczy, Szabó I B., Kádas - Gazdag, Boros. Vezetőedző: Sütő Szilárd
KBSC: Varga - Süttő, Odrobéna, Fekete, Szemere, Molnár, Burics, Engel, Constantinescu, Turcsik, Farkas. Vezetőedző: Koleszár György

 

Csere: Odrobéna helyett Bene a 46., Gazdag helyett Szabó II B. a 75., Kádas helyett Tóvizi a 75., Süttő helyett Katona a 82., Boros helyett Fazekas a 83. percben.
Sárga lap: Gazdag a 19., Süttő a 21., Lőrincz a 30., Farkas a 38., Odrobéna a 40., Szemere az 55., Burics az 59., Turcsik a 64. percben.
Gólszerző: Boros (1-0) a 18., Boros (2-0) a 41., Boros (3-0, 11-esből) az 56., Farkas (3-1) a 78., Eperjesi (4-1) a 80. percben.

Kulcspillanatok

18. perc: Eperjesi dobta be a labdát Boros Gábornak, aki egy esernyő cslet követően ballal kapásból a bal alsóba lőtte a labdát, 1-0.
41. perc: Kádas oldalról belőtt szabadrúgására Boros Gábor érkezett a rövid oldalon, és a kapu bal oldalába csúsztatott, 2-0. 
57. perc: Kádas harcolt ki büntetőt. A labda mögé Boros Gábor állt, aki magabiztosan értékesítette a tizenegyest, 3-0.
78. perc: Farkas talált be 16 méterről a jobb alsó sarokba, 3-1.
81. perc: Szalóczy indította a leshatáron kiugró Eperjesit, aki a kifutó kapus mellett eltolta a labdát, majd az üres kapuba belsőzött, 4-1.

Edzői nyilatkozatok

Sütő Szilárd: - A mérkőzés előtt is tudtuk, hogy a barcikának komoly NB II-es céljai vannak, amihez van egy kiváló és rutinos játékoskerete. Pont ezért úgy készültünk a mérkőzésre, hogy nagyon fegyelmezett játékot kell bemutatni ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Megemelem a kalapom az összes játékos előtt, hogy ilyen férfias, fegyelmezett és szervezett játékot tudtak bemutatni. A győzelem ellenére a célunk nem változott. A fiatal játékosokat szeretnénk felkészíteni a felnőtt futball kihívásaira. Gratulálok a csapatnak és az egész stábnak ehhez a nagyszerű győzelemhez.
Koleszár György: - Gratulálok a kis Diósgyőrnek!

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!