Összefoglaló 2021. március 27., szombat

Újpesti TE - DVTK 3:0

Az Extraliga rájátszásában az 5-8. helyért folytatja szereplését a DVTK női röplabda csapata. Két vereség után érkeztek a piros-fehérek az UTE gárdájához a párharc harmadik felvonására. A küzdőszellemmel ezúttal sem volt gond, de a házigazda érvényesítette erejét és 3:0-ra legyőzte Toma Sándor együttesét. Ezzel eldőlt, hogy az Újpest az 5. helyért folytathatja, a DVTK pedig a még bennmaradást jelentő 7. helyért fog megküzdeni.

Újpesti TE - DVTK 3:0


Női Röplabda Extraliga, rájátszás 5-8. helyért

Újpesti TE - DVTK 3:0 (16, 13, 17)

Budapest, UTE Röplabda Csarnok, zárt kapuk mögött. Játékvezető: 
UTE: Rachkovska 4, Szabó L. 13, Bezhandolska 6, Petőváry 14, Kojdova 11, Carabaldi 8, Bagyinka 4. Csere: Karabasheva, Balogh (liberók), Villám 3, Manninger 4, Boros 1. Vezetőedző: Horváth András.
DVTK: Kundrák 3, Szajkó 1, Kountoura 2, Horton 12, Kiss E. 4, Beddingfield 6. Csere: Dömsödi (liberók), Egri 3, Tóth R., Sitku, Mészáros. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.

Edzői értékelés 

Toma Sándor: - Az előző mérkőzés sokat kivett a lányokból. Csapatszinten nem tudtuk megismételni a legutóbbi teljesítményünket. Sok hibával játszottunk és elfáradtunk. Készülünk a 7. helyért vívandó csatákra.