Összefoglaló 2021. március 20., szombat

DVTK - Nyíregyháza 0-2 (0-0)

Az OTP Bank Liga szünetetét kihasználva először a Nyíregyháza ellen játszotta első felkészülési mérkőzését a DVTK. Diósgyőri részről több olyan játékos is szerepet kapott, aki rendszerint a DVTK tartalékban, vagy az U19-es csapatban szerepel.

DVTK - Nyíregyháza 0-2 (0-0)


Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Nyíregyháza Spartakus FC 0-2 (0-0)

Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Nagy Róbert (Punyig Gyula, Márkus Péter).
DVTK 1. félidő: Malenica - Grgić, Milović, Živulić, Kalandadze - Márkvárt, Marin - Grozav, Suljić, Makrai - Dražić.  Vezetőedző: Zoran Zekić.
DVTK 2. félidő: Antal - Shestakov, Karan, Mrva, Marin - Csatári, Max - Cortés, Zsiga, Ivanovski - Vaněček. Vezetőedző: Zoran Zekić.
Nyíregyháza: Fejér (Fadgyas, 64.) - Svedjuk (Györgyi, 64.), Fodor F. , Papucsek (Szokol, 46.), Jánvári (Vasiljević, 64.), Galambos (Végső, 64.) - Szabó B. (Starosta, 64.), Paku (Herczku, 64.), Márkus A. (Farkas A., 54.) - Hornyák (Zamostny, 46.), Gresó (Hamed a 31.; Kovács N. 71.). Vezetőedző: Gálhidi György.

Sárga lap: Paku a 27., Márkus A. a 38. percben.
Piros lap: Ivanovski a 90. percben.
Gólszerző: Hamed (0-1) a 66., Zamostny (0-2) a 81. percben.


Kulcspillanatok

66. perc: Egy hosszú kirúgást követően diósgyőri lábról került Hamed Yasin elé a labda, aki 15 méterről a bal alsó sarokba gurított, 0-1

81. perc: Egy jobboldali beadás egy védő sarkáról éppen az üresen álló Zamostny Balázs elé pattant, aki a hálóba lőtt, 0-2

Edzői értékelések

Zoran Zekić: - Csütörtökön és pénteken négy edzésen vettek részt a játékosok, emiatt némi fáradtság érződött rajtuk.  Az első félidőben több helyzetet alakítottunk ki, amit nem értékesítettünk. A második játékrészben több fiatal is játéklehetőséget kapott, és ekkor már nem nézett ki olyan jól a játék. Le kell vonni a következtetéseket, és folytatni a munkát, hiszen a jövő héten még egy felkészülési mérkőzést játszunk a Kazincbarcika ellen, azt követően viszont egy nagyon fontos bajnoki következik Zalaegerszegen.