Összefoglaló 2021. április 6., kedd

MTK - DVTK 3:0

A női röplabda Extraliga alapszakaszának rájátszásában az MTK otthonában lépett pályára a DVTK csapata. A 7. helyért zajló három győzelemig tartó párharc első felvonásán hatalmas küzdelem zajlott a két csapat között, de a szettek végjátékait jobban bírták idegekkel a kék-fehérek, így a találkozón 3:0 arányban a hazai csapat győzött

MTK - DVTK 3:0


Női Röplabda Extraliga, rájátszás 7-8. helyért, 1. mérkőzés

MTK Budapest - DVTK 3:0 (23, 22, 23)

Budaörs, Illyés-Aramis Futsal Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Jámbor Tamás Zoltán, Halász Enikő Erika.
MTK: Berkó 2, Szerencsés-Miklai 12, Papp O. 7, Vezsenyi 17, Godó, Kilyénfalvi 3. Csere: Szalai A. (liberó), Dani 1, Durst, Lesi. Vezetőedző: Leiszt Máté.
DVTK: Egri 3, Szajkó 3, Kountoura 2, Horton 13, Kiss E. 8, Beddingfield 4. Csere: Dömsödi (liberó), Mészáros. Szakmai igazgató: Toma Sándor.
 
A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.

Edzői értékelés

Toma Sándor: - Sajnálom, hogy nem tudtunk szettet nyerni, ebben a felállásban nagyon nagy fegyvertény lett volna. Örülök annak, hogy Egri Klaudia szélső ütő poszton tisztességgel megoldotta a feladatát. A végjátékokban hiányzott az a rutin, amivel be tudtuk volna fejezni a szetteket. Örömteli az is, hogy nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelünket, hiszen minden játékrészben vezettünk is. Nagy taktikai csata zajlott a pályán, a lányok mindent beleadtak, ez példaértékű. Bízom abban, hogy a folytatásban még jobb játékot fogunk tudni nyújtani.

A bennmaradásért folytatott küzdelem második mérkőzése április 9-én 19 órakor kezdődik a Generali Arénában.