Összefoglaló 2021. május 26., szerda

Astra - DVTK 2-3 (1-0)

Kétgólos hátrányból fordítva nyert a DVTK női labdarúgó-csapata az Astra otthonában, így szombaton hazai pályán játszhat a bronzéremért a mindent eldöntő harmadik mérkőzésen.

Astra - DVTK 2-3 (1-0)


Simple Női Liga, harmadik helyért 2. mérkőzés

Astra-ALEF HFC-Üllő - Diósgyőri VTK 2-3 (1-0)

Üllő, Városi Sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Borbás Bottyán Aurél (Bereczki Bence, Juhász László)
Astra-ALEF HFC-Üllő: Farkas K. - Rozmis, Gelb, Szakonyi, Vicsek, Sipos, Vidács, Vidovenyecz, Véninger, Erdész, Dikanová. Vezetőedző: Szász Ferenc.
DVTK: Ádám A. - Williamson, Nagy M., Palama, Voila - Bradić, Sandu, Vachter, Barker - Higgins, Byrne. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Csere: Dikanová helyett Kós a 40., Nagy M. helyett Horváth L. a 46., Higgins helyett Branyiczki az 58. percben.
Sárga lap: Sipos az 59., Fórizs Sándor a 83. percben.
Gólszerző: Dikanová (1-0) a 3., Szakonyi (2-0, 11-esből) az 56. Barker (2-1) az 59., Vachter (2-2) a 72., Sandu (2-3) 84. percben.

Értékelés

Fórizs Sándor: - Ma egy olyan csapat lépett pályár, amelyik az elmúlt öt évben sok örömet szerzett. Láttam a lányokon a minden áron győzni akarást, 0-2-nél sem adták fel a küzdelmet. Nagy lelkierőről tettek tanúbizonyságot, és megfordították a mérkőzést, amivel kiegyenlítettük a párharcot. Még egy mérkőzés maradt, egy lépésre állunk a bronzéremtől. Szombaton hazai pályán játszunk, bízom benne, hogy sok szurkoló kijön és buzdít minket. 2016-ban győztes hazai mérkőzésen mutatkoztam be a DVTK női csapatának kispadján, és öt év után győztesen szeretnék búcsúzni.