Összefoglaló 2021. május 29., szombat

DVTK - Astra 2-2, büntetőkkel 9-10

Drámai mérkőzésen, a büntetőpárbajban maradt alul a DVTK női labdarúgó csapata a Simple Női Liga bronzmérkőzésének harmadik, mindent eldöntő összecsapásán az Astra ellen. Fórizs Sándor együttese - a DVTK idény végén távozó vezetőedzője sárga lapos eltiltása miatt csak a lelátóról figyelte a mérkőzést - így negyedik helyen zárta a 2020/2021-es bajnoki idényt.

DVTK - Astra 2-2, büntetőkkel 9-10


Simple Női Liga, harmadik helyért 3. mérkőzés

Diósgyőri VTK - Astra-ALEF HFC-Üllő 2-2 (0-2), büntetőkkel 9-10

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Lovas László (Flinta Zoltán, Ancsin Zoltán)
DVTK: Ádám - Williamson, Palama, Voila, Barker - Vachter, Sandu, Bradić, Byrne - Horváth L., Higgins. Megbízott edző: Vachter Tamás.
Astra-ALEF HFC-Üllő: Farkas - Rozmis, Gelb, Kós, Szakonyi, Vicsek, Király, Vidács, Vidovenyecz, Véninger, Erdész. Vezetőedző: Szász Ferenc.

Csere: Horváth L. helyett Branyiczki az 55., Kós helyett Nádudvari a 66., Nádudvari helyett Skultéty a 94. percben.
Sárga lap: Byrne a 70., Véninger 90. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Vicsek (0-1) a 36., Kós (0-2) a 40., Higgins (1-2) a 69., Barker (2-2) a 95. percben.


Értékelés

Vachter Tamás: - Az első félidőben sem volt rossz a játék, de ajándékoztunk az ellenfélnek két gólt. A szünetben átbeszéltük a lányokkal min kell változtatni, így a második játékrészben támadásban más formációt játszottunk, valamint próbáltuk a posztokon is folyamatosan cserélni az embereket. Az utolsó utáni pillanatban sikerült kiegyenlítenünk, de a büntetőrúgásoknál sajnos nem volt szerencsénk. Gratulálok a lányoknak a megalkuvást nem tűrő játékért!