Összefoglaló 2021. július 26., hétfő

Dabas - DVTK tartalék 3-0 (2-0)

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a DVTK tartalék csapata. A főpróba nem sikerült jól, hiszen a Dabas vendégeként a piros-fehérek 3-0-s vereséget szenvedtek. Zsivoczky Gyula együttese hiába játszott mezőnyfölényben a gólokat mégis a hazaiak szerezték.

Dabas - DVTK tartalék 3-0 (2-0)


Felkészülési mérkőzés

Dabas-Gyón FC - DVTK tartalék 3-0 (2-0)

Dabas, 100 néző. Játékvezetők: Fenyvesi Szabolcs, Kányási István, Tímár Lóránd

DVTK tartalék: Bánhegyi B. – Orosz D., Csáki D., Mrva P., Oláh Balázs – Tarnai D., Csatári G., Jónyer K., Nagy Á. – Karika B., Molnár R. Csere: Holló P., Bencsik D., Ivánka P., Girdán L., Kispál T., Bernáth B., Rostás A., Zsiga M., Kundrák G., Magyar L. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 

Gólszerző: Pusztai D. (1-0) a 37., Barta B. (2-0) a 41., Peres Cs. (3-0) a 90. percben. 

Zsivoczky Gyula: - Egy héttel a bajnokság rajtja előtt sajnos elég messze vagyunk a várt és kívánt formától. Egy hasonló játékerőt képviselő csapattal találkoztunk, akik ellen sok helyzetet dolgoztunk ki, de ezeket kihagytuk. Ezen mindenféleképpen javítanunk kell az előttünk álló időszakban. A Dabas három-négy alkalommal jött el a kapunkig, lekontráztak minket, és értékesítették a lehetőségeiket. Most érzem, hogy nagyon hiányzik az a két felkészülési mérkőzés, amit júliusban nem tudtunk lejátszani. Egy hetünk van arra, hogy rendezzük a sorainkat, mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy a nyitányra a lehető legjobb állapotba kerüljünk.