Összefoglaló 2021. október 31., vasárnap

NB III: Füzesgyarmat - DVTK tartalék 1-0 (1-0)

Egyetlen gól döntött a DVTK tartalék füzesgyarmati találkozóján. Ezt a találatot a hazaiak szerezték az első játékrészben, amivel otthon tartották a három bajnoki pontot.

NB III: Füzesgyarmat - DVTK tartalék 1-0 (1-0)


NB III., Keleti csoport, 15. forduló

Füzesgyarmati SK - DVTK tartalék 1-0 (1-0)

Füzesgyarmat, 200 néző. Játékvezetők: Kakuk Szabolcs, Dobos Dávid, Pálinkás Donát Ferenc. 
Füzesgyarmati SK: C. Fildan - C. Raducu, Achim Á., S. Oltean, Borbély Zs., Bereczki B., G. Popescu, S. Achim, Lippai T., Pataki Z., S. Hussein. Vezetőedző: Szabados Tamás. 
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Magyar L., Mrva P., Csáki D., Nagy Á. - Tóth B., Csatári G., Korbély K., Jónyer K., Girdán L., A. Suljic. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Csere: S. Hussein helyett Márkus M. a 14., Csatári G. helyett Karika B. a 62., Girdán L. helyett Molnár R. a 73., Nagy Á. helyett Bartha R. a 81., Bereczki B. helyett Szántó M. a 94. percben. 
Sárga lap: Csatári G. a 44., Korbély K. a 84., Borbély Zs. a 60., Achim Á. a 88., Zsivoczky Gy. a 88., G. Popescu a 91., A. Suljic a 93., Magyar L. a 94., S. Achim a 94. percben. 
Gólszerző: Borbély Zs. (1-0) a 33. percben. 

Kulcspillanat

33. perc: A hazaiak baloldali lövése után Bánhegyi reflexmozdulattal kiütötte a labdát, a kipattanót viszont Borbély közelről fejjel a kapuba továbbította, 1-0. 

Vezetőedzői értékelés

Szabados Tamás: – Létszámhiány miatt vérzivataros időket élünk, ezért összességében elégedettek lehetünk. Több hiányzója volt a vendégcsapatnak, de úgy gondolom, magas szakmai nívót képviseltek. Tudtunk rájuk nyomást gyakorolni, nem igazán volt lehetőségük, nekünk akadt öt-hat ziccerünk, ha ez alapján nézzük a végeredményt, akkor az reális.

Zsivoczky Gyula: – Ellentétes félidőket játszottunk ezen a mérkőzésen. Egy rutinos, minden hájjal megkent csapat ellen játszottunk, egy figyelmetlenségünket kihasználták az első félidőben, de nagy átütőerőt nem éreztem a játékukban. Tudtuk, hogy a második félidőben fáradtabbak lesznek, mert szerdán játszottak, komoly nyomást helyeztünk ellenfelünkre, próbáltuk felépíteni a játékunkat, a Füzesgyarmat ekkor már csak kontrákból volt veszélyes. Mindent megpróbáltunk, de a támadózónában a mai napon nem volt átütőerő a csapatban. Gyors felépülést kívánunk a stáb nevében Nagy Ákosnak.