Összefoglaló 2021. november 7., vasárnap

NB III: Törökszentmiklós - DVTK tartalék 1-1 (0-0)

Asmir Suljic kiállítása miatt a törökszentmiklósi mérkőzés háromnegyedét emberhátrányban játszotta le a DVTK tartalék csapata. A gólnélküli első félidő után a hazaiak büntetőből szereztek vezetést, amit a ráadásban ugyancsak tizenegyesből egyenlítettek ki a piros-fehérek. Zsivoczky Gyula csapata így egy ponttal zárta az alföldi összecsapást.

NB III: Törökszentmiklós - DVTK tartalék 1-1 (0-0)


NB III., Keleti csoport, 16. forduló

Törökszentmiklósi FC-Veterinter - DVTK tartalék 1-1 (0-0)

Törökszentmiklós, 200 néző. Játékvezetők: Sándor Csaba, Sztányi Tibor, Ancsin Zoltán. 
Törökszentmiklósi FC-Veteriner: Berta Cs. - M. Perevuznik, Bencze Z., Héder R., Baráth G., Pataki Z., Kinyig M., Csúri D., Rimóczi J., Kiss Cs., Gusztafik P. Vezetőedző: Török László. 
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Magyar L., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Tóth B., Csatári G., Korbély K. - Jónyer K., Girdán L., A. Suljic. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Csere: Jónyer K. helyett Karika B. a 46., Magyar L. helyett Oláh B. a 46., Girdán L. helyett Dunai Zs. a 71., Csúri D. helyett Héjjas Zs. a 75., Kinyig M. helyett Szántó B. a 80., Nagy Á. helyett Csáki D. a 81., Rimóczi J. helyett Gyomai Á. a 86. percben. 
Sárga lap: Ivánka P. a 11., Bánhegyi B. a 38., Kinyig M. a 49., Csúri D. a 68., Girdán L. a 70., Mrva P. a 89., Pataki Z. a 93. percben. 
Piros lap: A. Suljic a 26. percben. 
Gólszerző: Pataki Z. (1-0, 11-esből) a 60., Csatári G. (1-1, 11-esből) a 90+2. percben.

Kulcspillanatok

60. perc: Bánhegyi szabálytalankodott a tizenhatoson belül a jö ütemben kilépő hazai támadóval, a megítélt tizenegyest Pataki a jobbra vetődő diósgyőri kapus mellett a kapu bal oldalába helyezte, 1-0. 

90+2. perc: Egy beívelés után a kapu előtt Ivánkát ütötték el, amiért a DVTK tartalék is büntetőt kapott. A labda mögé Csatári állt, aki remekül helyezett, értékesített tizenegyessel egyenlített, 1-1.

Vezetőedzői értékelés

Török László: - Sajnos senkit nem tudok kiemelni, mert egy mérkőzés több mint kilencven percig tart. Azt viszont nem tudom mire vélni, hogy nem sokkal a rendes játékidő vége előtt két játékosunk mosolyogva összepacsizik, hogy ez a meccs már megvan. Egyáltalán nem vagyok élégedett, mert az emberelőnyt nem tudtunk élni. Sajnos a játékosaink nyolcvan százaléka alkalmatlan az NB III-ra. Gratulálok a Diósgyőrnek. Nyilván befolyásolta a játékukat Suljic kiállítása, de így is nagyon jól küzdöttek. 

Zsivoczky Gyula: - Nem játszottunk jól ezen a mérkőzésen. Hiába domináltunk, az elképzeléseinket nem tudtuk megvalósítani. Ráadásul egy butaság miatt Suljic nagyon hamar megkapta a második sárga lapját, majd a pirosat, így közel egy órát emberhátrányban futballoztunk. A szünetre döntetlennel mentünk be, a fordulás után jobbak voltunk, de kaptunk egy tizenegyest. Az ellenfél ennek ellénére még jobban visszaállt. A végére felállást váltottunk, aminek meglett az eredménye még akkor is, ha nem ez a mi játékunk. A végén kiharcoltunk egy büntetőt, amit Csatári higgadtan értékesített. Nem vagyok elégedett, a minimumot teljesítettük, de a hátralévő négy mérkőzésen nagyobb koncentrációra lesz szükség.