Összefoglaló 2021. november 28., vasárnap

NB III: DVTK tartalék - Jászberény 2-3 (2-2)

Szoros mérkőzésen maradt pont nélkül a DVTK tartalék hazai körülmények között. Az edzőközpontban a vendég Jászberény szerzett vezetést az első fél óra végéhez közeledve, a szünetig azonban még három gól is esett. A piros-fehérek részéről Karika Balázs és Makrai Gábor talált be, így 2-2-vel fordultak a felek. A második játékrészben viszont csak egy jászberényi gól született, így a vendégek győzelmével zárult a találkozó.

NB III: DVTK tartalék - Jászberény 2-3 (2-2)


NB III., Keleti csoport, 19. forduló

DVTK tartalék - Jászberényi FC 2-3 (2-2)

DVTK edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Kovács Tamás, Gordos Árpád Mihály, Kurinka Béla. 
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Mrva P., Tóth B., Nagy Á. - Csatári G., Bartha R., Szűcs K. - Makrai G., A. Suljic, Karika B. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Jászberényi FC: S. Bonica - Asztalos D., Erdős G., Palcsó M., Nagy Sz., Aranyos M., Sárossy D., Szanyi K., László K., Koppermann R., Szanku K. Vezetőedző: Németh Gyula.
Csere: László K. helyett Lakatos D. a 61., Bartha R. helyett Molnár R. a 63., Nagy Sz. helyett Kurunczi G. a 70., Szanku K. helyett Micskó M. a 78., Nagy Á. helyett Jónyer K. a 82., Karika B. helyett Girdán L. a 85. percben. 
Sárga lap: Erdős G. a 31., Csatári G. a 31., Bartha R. a 36., Aranyos M. a 38., Mrva P. a 41., Nagy Sz. az 56., Makrai G. a 87., Sárossy D. a 88., Micskó M. a 93. percben. 
Gólszerző:  Szanku K. (0-1) a 26., Karika B. (1-1) a 35., Erdős G. (1-2) a 37., Makrai G. (11-esből, 2-2) a 38., Aranyos M. (2-3) a 63. percben. 

Kulcspillanatok

26. perc: Egy jászberényi kiugratást követően Szanku K. húzta el a labdát Bánhegyi mellett, majd a hálóba passzolt, 0-1.
35. perc: Jobboldali beadás után Karika Balázs érkezett, és a vendég kapujába továbbított, 1-1.
37. perc: A vendégek a tizenhatos csücskére íveltek fel egy szabadrúgást, amit visszafejeltek a hosszú oldalra, ahol az érkező Erdős Gábor közelről a újra vezetést szerzett a Jászberénynek, 1-2.
38. perc: Bartha Riccardót sodorták el a büntetőterületen belül, a megítélt tizenegyest Makrai a kapu közepébe helyezte, 2-2.
63. perc: Egy pontos baloldali kiugratás Aranyos jól vett át, felnéztett, majd Bánhegyi keze mellett a hosszú alsó sarokba lőtt, 2-3.

Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Végig domináltuk a mérkőzést, az ellenfél szórványos támadásai viszont rendre veszélyt jelentettek. Előrejátékban hatékonyak voltunk, védekezésben ugyanakkor kritikán aluli teljesítményt nyújtottunk. Sajnos ez most már hetek óta jellemző ránk, amit az sem magyaráz, hogy az elmúlt időszakban nagyon kis létszámmal tudtunk dolgozni. Ez nem menti fel a csapatot és természetesen a szakmai stábot sem. Sajnos a helyünkre kerültünk, leromboltunk mindent, amit eddig felépítettünk. Most kezdhetünk mindent elölről. Gratulálok a Jászberénynek a győzelemhez. 

Németh Gyula: - Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de nagyon boldogok vagyunk, hogy győztünk Diósgyőrben. Harmadik éve vezetem a csapatot, ám itt rendre alaposan megszenvedünk. Most is kőkeményen meg kellett dolgozni a három pontért. Úgy érzem, ezúttal a szerencsésebb csapat mi voltunk. A fiúk maximálisan teljesítették, amit kértem tőlük, nem csak most, hanem az egész félszezonban. Lesz még egy tavaszról előrehozott meccsünk, tesszük a dolgunkat, a DVTK tartaléknak pedig további sok sikert kívánunk a folytatásra.