Összefoglaló 2021. augusztus 21., szombat

PAFC - DVTK 1-3 (1-2)

Második mérkőzését is magabiztosan nyerte meg a DVTK női labdarúgó csapata a Simple Női Ligában. Bém Gábor leányai ezúttal az idén nyáron a legjobbak közé jutó Puskás Akadémia otthonában diadalmaskodtak.

PAFC - DVTK 1-3 (1-2)

Simple Női Liga 2. forduló

Puskás Akadémia FC - Diósgyőri VTK 1-3 (1-2)

Felcsút, Puskás Ferenc pálya, 100 néző. Játékvezető: Horváth Patrik (Topálszki Szabin, Szkrajcsics Péter
PAFC: Pongrácz - Palakovics, Krascsenics, Tamók, Mayer, Novák L., Szűcs F., Szemán-Tóth, Tuza, Nagy L., Bokor A. Vezetőedző: Halászi Kinga Tamara
DVTK: Schildkraut - Geréd, Nagy M., Jáhn, Boros K. - Palama, Mikó E., Krisztin S., André A. - Barker, Bradić. Vezetőedző: Bém Gábor

Csere: Szűcs F. helyett Harmat a 46., Jáhn helyett Vig az 57., Novák L. helyett Kovács A. a 60., Krascsenics helyett Janosütz a 60., Barker helyett Voila a 82., Mikó E. helyett Lovász E. a 82., Bradić helyett Sandu a 86., Kovács A. helyett Angyal P. a 89. percben.
Sárga lap: Bokor a 8., Vig a 62. percben.
Gólszerző: Bradić (0-1) a 35., Barker (0-2) a 39., Krascsenics (1-2) a 44., Bradić (1-3) az 56. percben.

Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Alakulóban lévő csapatunkon egyre jobban látszanak azok a játékelemek, amiket támadásban és védekezésben is gyakorolni szoktunk az edzéseken. Ennek tudható be a mai 3-1-es győzelmünk. Az első félidőben a labdabirtoklási fölényünk és a helyzeteink alapján messze fölülmúltuk az ellenfelünket. A második játékrészben voltak kisebb-nagyobb kihagyásaink, főleg a középpályás labdabirtoklásban, de a helyzetek és a játék képe alapján összességében megérdemelten nyertünk. Sok sikert kívánok a Puskás Akadémiának a folytatásban!

Fotó: Erdős László