Összefoglaló 2021. szeptember 25., szombat

DVTK - MTK Hungária 2-1 (1-0)

A játék minden elemében felülmúlta és végül megérdemelten le is győzte a listavezető és eddig még veretlen MTK Hungáriát a DVTK női labdarúgó csapata szombaton kora délután. Maria Palama kétszer is betalált, és nem sokon múlt a többgólos győzelem sem, de Biljana Bradić tizenegyesét Varga Luca védte bravúrral a 10. percben, míg a második félidő derekán szintén Bradić lövésénél a kapufa volt a budapestiekkel. A vendégek Sipos Lilla révén csak a 89. percben tudtak szépíteni.

DVTK - MTK Hungária 2-1 (1-0)

Simple Női Liga 6. forduló

DVTK - MTK Hungária 2-1 (1-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 102 néző. Játékvezető: Valu Tibor (László István Sándor, Flinta Zoltán)
DVTK: Schildkraut - Geréd, Nagy M., Jáhn, Boros - Palama, Sain, André, Krisztin - Barker, Bradić. Vezetőedző: Bém Gábor
MTK Hungária: Varga L. - Taylor, Vajda O., Sipos L., Vachter, Stefán, Legendás, Pinczi, Milunović, Bokor B., Curless. Vezetőedző: Farkas Attila

Csere: Legendás helyett Haraszti a 46., Taylor helyett Farádi-Szabó az 57., Jáhn helyett Vig az 59., Milunović helyett Stephens a 66., Vachter helyett Palkovics a 73., Stefán B. helyett Csuhai a 73., André helyett Horváth L. a 79., Bradić helyett Sandu a 84. percben.
Sárga lap: Haraszti a 65., Bokor B. a 68., Sipos a 91. percben.
Gólszerző: Palama (1-0) a 39., Palama (2-0) az 51., Sipos (2-1) a 89. percben.

 

Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy minden tekintetben felülmúltuk az MTK-t. A labdaszerzésekből való gyors átmenetekre építettük a játékunkat, ami be is jött. Több gólt is rúghattunk volna. Egy komoly helyzete volt a vendégeknek, abból lett a góljuk. A lányok fantasztikusak voltak ma, mindenki a maximumot nyújtotta. Köszönjük a szurkolást a kilátogatóknak!