Összefoglaló 2021. november 24., szerda

U17: DVTK - MTK 2-3 (2-2)

Ötgólos mérkőzéssel zárta az őszi szezont a Diósgyőri VTK U17-es csapata. Gulyás Márk révén a piros-fehérek kétszer is vezetést szereztek, de az MTK mindkétszer egyenlített, a fordulás után pedig a maga javára fordította a találkozó állását.

U17: DVTK - MTK 2-3 (2-2)


Országos U17-es bajnokság, 9. forduló

Diósgyőri VTK U17 - MTK Budapest U17 2-3 (2-2)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Piskóczi Viktor, Kondor Milán, Rácz Tamás.
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Homenszki R., Bodnár T., Gulyás M., Kövesi K., Horváth Zs., Sebestyén Á., Ferencsik B., Balázsi L., Bedő D., Demeter M. Vezetőedző: Miskei Attila. 
MTK Budapest U17: Szabó H. - Urbán P., Szabó Sz., Tóth D., Lépő K., Sági M., Erdős D., Barkóczi B., Hegedűs T., Majoros B., Necula K. Vezetőedző: Horváth Ádám. 
Csere: Sági M. helyett Csöngei B. a 46., Majoros B. helyett Szabó B. az 56., Homenszki R. helyett Paizs J. a 65., Bodnár T. helyett Kiss M. a 65., Sebestyén Á. helyett Vojtkó Á. a 78., Demeter M. helyett Gyenes F. a 78., Erdős D. helyett Borisza B. a 79., Hegedűs T. helyett Urbán P. a 79., Necula K. helyett G. Lauri a 87. percben. 
Sárga lap: Horváth Zs. a 19., Kövesi K. a 89. percben. 
Gólszerző:  Gulyás M. (1-0) a 15., Barkóczi B. (1-1) a 19., Gulyás M. (2-1) a 21., Barkóczi B. (2-2) a 33., Szabó Sz. (2-3) a 66. percben. 

Miskei Attila: -  Ez a félév a tanulás és a tapasztalatszerzés időszaka volt. Arra nagyon büszke vagyok, hogy az akadémia által meghatározott irányelvek most már jól felismerhetőek a játékunkban. Ugyanakkor minden nap azért kell dolgozunk, hogy fejlődjünk, de szerencsére erre a srácok abszolút fogékonyak. Az előttünk álló időszakban elsősorban a védekezésünket kell stabilizálni, a kapott gólok számát szükséges redukálni. 

Horváth Ádám: - Tompán és enerváltan  játszottunk az első félidőben, főleg az egyéni védekezésünk volt nagyon gyenge. Láttuk a DVTK több meccsét, ezért nem lepett meg minket, hogy bátran futballoznak, mernek játszani. A fordulás után egy hajszállal jobbak voltunk, feljavult a védekezésünk. Összességében egy rendkívül nyílt összecsapás volt, mi nyertünk, de akár fordított eredmény is születhetett volna. Nagyon becsapós a táblázat, mert ennek a Diósgyőrnek jóval feljebb lenne a helye.