Összefoglaló 2021. november 8., hétfő

U17: PAFC - DVTK 5-2 (2-0)

Több fiatal is a nagyobbak között kapott lehetőséget, amivel élni tudott a felcsúti mérkőzésen. A hazaiak a szünetre kétgólos előnyt szereztek, de a piros-fehérek a folytatásban közelebb zárkóztak. Végül a Puskás győzelmével zárult az összecsapás, de a kilencven perc így is sok tapasztalatot adott.

U17: PAFC - DVTK 5-2 (2-0)


Országos U17-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 10. forduló

Puskás Akadémia FC U17 - Diósgyőri VTK U17 5-2 (2-0)

Felcsút, Pancho Aréna, 50 néző. Játékvezető: Papp Roland, Bányai Dorottya, Rácz Béla. 
Puskás Akadémia FC U17: Gazdag M. - Korodi K., Ásványi D., Jacsó D., Kapus B., Halászi-Harsányi M., Kern M., Dusinszki Sz., Vékony B., Vajda R., Kundrák A. Vezetőedző: Kiss Márton György. 
Diósgyőri VTK U17: Kapi Á. - Bacsa B., Bodnár T., Gulyás M., Kiss M., Kövesi K., Demeter M., Sebestyén Á., Ferencsik B., Balázsi L., Bedő D. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Csere: Kern M. helyett Kubicsek L. a 46., Sebestyén Á. helyett Ördög Sz. a 46., Jacsó D. helyett Szabari R. az 54., Bodnár T. helyett Varga Z. a 62., Kiss M. helyett Vojkó Á. a 65., Ferencsik B. helyett Gattyán M. a 65., Kapus B. helyett Orbán K. a 84., Halászi-Harsányi M. helyett D. Lahuncov a 88., Vékony B. helyett Orján R. a 88. percben. 
Sárga lap: Sebestyén Á. a 21., Dusinszki Sz. a 35., Kapus B. a 39., Demeter M. a 73., Varga Z. a 88. percben. 
Gólszerző: Kapus B. (1-0) a 8., Jacsó D. (2-0) a 27., Bodnár T. (2-1) a 49., Dusinszki Sz. (3-1) az 53., Balázsi L. (3-2) a 75., Kapus B. (4-2) a 78., Kundrák A. (5-2) a 89. percben. 

Kiss Márton György: - Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogyan terveztük. Az első félidőben nagyon jól játszottunk. Kontroll alatt tartottuk a játékot, kijöttek a gyakorolt mozgások. A fordulás után szétesett a teljesítményünk, az ellenfél fel tudott jönni, kétszer is betalált. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy az öt rűgott gól önmagáért beszél, úgyhogy gratulálok a csapatomnak a győzelmehez..

Miskei Attila: - Köszönjük a felcsúti csapat hozzáállását, mert egy órás késéssel kezdődött a mérkőzés. A találkozónak fontos tanulságai vannak. Minden nap azon dolgozunk, hogy az erényeinket jobbá tegyük, a hibákat pedig hétről-hétre kijavítsuk. Boldog vagyok, hogy kisebb korosztályhoz tartozó fiatalok nemcsak, hogy megfeleltek, hanem a teljesítményükkel ezúttal kiemelkedtek a csapatból. 

Fotó: www.pfla.hu