Összefoglaló 2021. november 15., hétfő

U17: DVTK - Vasas 2-2 (2-0)

Egy pontot szerzett a jó erőkből álló Vasas ellen a Diósgyőri VTK U17-es csapata. A Kiemelt csoport 11. fordulójában a piros-fehérek Bodnár Tibor korai góljával majd Gulyás Márk találatával a szünetre előnyt szereztek. A fordulás után azonban az angyalföldiek egyenlíteni tudtak, így végül döntetlennel zárult a találkozó.

U17: DVTK - Vasas 2-2 (2-0)


Országos U17-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 11. forduló. 

Diósgyőri VTK U17 - Vasas Kubala Akadémia U17 2-2 (2-0)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Szénási Gábor, Kálnai Milán, Szekeres Szabolcs. 
Diósgyőri VTK U17: Dojcsák B. - Bodnár T., Gulyás M., Kiss M., Komlósi B., Kövesi K., Homenszki R., Ferencsik B., Sebestyén Á., Demeter M., Bedő D. Vezetőedző: Miskei Attila. 
Vasas Kubala Akadémia U17: Bánfalvi G. - Pállai B., Szabó L., Juhász P., Herrich K., Rab B., Farkas J., Boros Zs., Pócs B., Lukács M., Vecsey Z. Vezetőedző: Komódi László. 
Csere: Juhász P. helyett Farkas B. a 60., Sebestyén Á. helyett Ördög Sz. a 64., Szabó L. helyett Kecskés L. a 72., Bodnár T. helyett Gattyán M. a 76., Kövesi K. helyett Gyenes F. a 83., Vecsey Z. helyett Kiszely D. a 90+1. percben. 
Sárga lap: Herrich K. a 67., Gattyán M. a 85. percben. 
Gólszerző: Bodnár T. (1-0) a 2., Gulyás M. (2-0) a 45., Vecsey Z. (2-1) a 60., Vecsey Z. (2-2) a 69. percben. 

Miskei Attila: - Nagyon jól játszottunk, büszke voltam arra, hogy a játékosok a megbeszéltek szerint futballoztak. Egy remek csapattal találkoztunk, ahol több korosztályos válogatott is szerepel, ennek ellenére magabiztosan hoztuk ki a labdát, jól felépített támadásokat vezettünk. Jól csináltuk az átmeneteket, de sajnos két hibát elkövettünk, amiből a Vasas egyenlíteni tudott. Ennek ellenére szentül hiszem, hogy a nálunk folyó munka meghozza a gyümölcsét, és ezek a fiúk a jövőben még sok örömet fognak szerezni a diósgyőri szurkolóknak. 

Komódi László: - Az első félidőbe valamiért nagyon belealudtunk. Elképzelhető, hogy az utazás miatt volt, de tempó nélkül, fegyelmezetlenül játszottunk. Az első támadásból gólt kaptunk, ami meghatározó volt a folytatásra nézve. A szünet előtt a hazaiak ismét betaláltak, ezért természetesen nem voltam elégedett. Ettől ugyanis sokkal jobban tudunk focizni, ráadásul a stíluselemek és a támadások végén a pontos megoldások is hiányoztak a játékból. Annak örülök, hogy a végén mentettünk egy pontot. A meccs második fele rendben volt, az első félidővel kapcsolatban azonban hiányérzetem van.