Összefoglaló 2021. november 15., hétfő

U16: DVTK - Nyíregyháza 1-0 (0-0)

Egy gól döntött a Diósgyőri VTK és a Nyíregyháza U16-os csapatainak rangadóján. Az Alap csoport 10. fordulójában a piros-fehérek végig nagy mezőnyfölényben játszottak, de számos helyzetet elhibáztak. Bathó Tibor azonban a második félidő elején betalált, amivel Kádár László együttese begyűjtötte mindhárom pontot.

U16: DVTK - Nyíregyháza 1-0 (0-0)


Országos U16-os bajnokság, 
Alap csoport, 10. forduló

Diósgyőri VTK U16 - Nyíregyháza Spartacus FC U16 1-0 (0-0)

DVTK edzőközpont, 60 néző. Játékvezetők: Vékony Tamás István, Balogh Edina, Kovács Ádám. 
Diósgyőri VTK U16: Németh B. - Vass L., Bathó T., Macsó M., Szijártó B., Lichy K., Molnár Á., Pikó M., Silimon L., Jászberényi P., Bacsa B. Vezetőedző: Kádár László.
Nyíregyháza Spartacus FC U16: Sarkadi B. - Kovalecz S., Tóth N., Lakóczi R., Kozák R., Czimer L., Hári B., Ur D., Halász N., Kárpátfalvi D., Turóczi Á. Vezetőedző: Csernyijenkó Ruszlán. 
Csere: Turóczi Á. helyett Veszeli O. a 40., Molnár Á. helyett Briz Cs. a 46., Macsó M. helyett Tóth Zs. a 60., Jászberényi P. helyett Sáreczki Sz. a 60., Szijjártó B. helyett Boros B. a 60., Kozák R. helyett Urr D. a 63., Halász N. helyett Bodnár V. a 63., Bathó T. helyett Kiss B. a 85., Tóth N. helyett Takács O. a 85. percben. 
Sárga lap: Kárpátfalvi D. a 34., Ur D. a 79. percben. 
Gólszerző: Bathó T. (1-0) az 51. percben.

Kádár László: - Deffenzív ellenféllel találkoztunk, akiket az első perctől kezdve igyekeztünk feltörni. Ez végül sikerült, hiszen mindkét félidőben sok lehetőségünk volt, amiből egyet Bathó Tibor értékesíteni tudott. A masszív védekezés mellett az is fontos, hogy mikor használjuk ki a helyzeteinket, és a meccs mely szakaszában sikerül magunkat jó helyzetbe hozni. Az utolsó negyed órában már nem a foci dominált, hiszen az ellenfél ívelgette a labdát, de ezeket a kísérleteket, és a lecsorgókat elhárítottuk. Nagyon jó volt a védekezés, jobban akartuk a győzelmet mint az ellenfelünk, mind játékban, mind mentalitásban föléjük kerekedtünk, gratulálok a fiúknak. 

Csernyijenkó Ruszlán: - Egy küzdelmes mérkőzést játszottunk a Diósgyőr ellen, mindkét csapatnak volt lehetősége a másik kapuja előtt. Az összkép alapján azonban egy kicsivel jobbak voltak a hazaiak, akik megérdemelten nyerték meg a találkozót.