Összefoglaló 2021. augusztus 18., szerda

LU19: Airnergy - DVTK 0-3 (0-1)

A közelgő bajnoki rajtra újabb felkészülési mérkőzéssel hangolt a DVTK U19-es leány csapata. A piros-fehérek Füzesabonyban a fővárosi Airnergy korosztályos együttese ellen léptek pályára, és győztek háromgólos különbséggel.

LU19: Airnergy - DVTK 0-3 (0-1)


Leány U19-es felkészülési mérkőzés

Airnergy LU19 – Diósgyőri VTK LU19. 0-3 (0-2)

Diósgyőri VTK LU19: Bokros V – Gyarmathy F., Váradi L., Zahár, Somogyi D., Végh K, Stumpf Zs., Kóka J, Dudás, E., Horváth L, Ónodi. Csere: Végh D, Szilágyi, Nagy B., Varga E., Ádám A. Vezetőedző: Roza László. 

Gólszerző: Végh K. (0-1) az 1., Horváth L. (0-2) a 25., Somogyi D. (0-3) a 80. percben. 

Roza László:  - Először is köszönöm az Airnergy csapatának a lehetőséget, a találkozón súlyosan megsérült játékosuknak pedig mielőbbi gyógyulását, felépülését kívánunk. A lányok mindkét félidőben uralták a mérkőzés minden szakaszát. A megbeszéltek alapján működött az ellenfelünk két szélső védő zónájában a letámadásunk, kontroll alatt tartottuk a középső zónát, így az Airnergy támadásépítése már itt megrekedt. Amiben még fejlődnünk kell, az a még hatékonyabb labdabirtoklás és még több széleken vezetett gyors támadó játék. Ezeket leszámítva csak gratulálni tudok a lányoknak mérkőzésen mutatott teljesítményeikhez.