Összefoglaló 2021. szeptember 5., vasárnap

U14: Várda - DVTK 1-4 (0-2)

Kis Atilla kétszer, Gyebróczki Dávid és Gulácsi Márk pedig egyszer-egyszer volt eredményes a DVTK U14-es csapatának kisvárdai bajnokiján. A piros-fehérek a szünetre kétgólos előnyt szereztek a szabolcsiak ellen, a különbség pedig a fordulás után is nőtt, így Sipos Gergő csapata magabiztos győzelemmel zárta az összecsapást.

U14: Várda - DVTK 1-4 (0-2)


U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 2. forduló

Várda Labdarúgó Akadémia U14 - Diósgyőri VTK U14 1-4 (0-2)

Kisvárda, 40 néző. Játékvezetők: Pethő Péter, Papp István Zsolt, Makszim Gergő.

Várda Labdarúgó Akadémia U14: D. Kobylynskyi - A. Horvat, Ablonczy Cs., Fedor A., Buda B., Máté Cs., Bíró B., F. Hodovanets, M. Bobal, Amászta M., Erdős Zs. Vezetőedző: Oláh Levente. 
Diósgyőri VTK U14: Gyuricskó B. - Lippai A., Szabó M., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Balázs T., Gyebróczki D., Bordás B., Meggyesfalvi B., Vinga Z. Vezetőedző: Sipos Gergő. 

Csere: Erdős Zs. helyett Polyák Z. a 41., Kis A. helyett Béres B. a 48., Meggyesfalvi B. helyett Juhász Á. a 48., F. Hodovanets helyett Pfaifer I. az 50., D. Kobylynskyi helyett Kovács O. az 53., Bíró B. helyettt Iski L. az 53., Vinga Z. helyett Szita I. az 57., Balázs T. helyett Boda D. az 57., Gyuricskó B. helyett Szemán Á. a 66., Bordás B. helyett Gulácsi M. a 66., Ablonczy Cs. helyett Zámbori M. a 70., Máté Cs. helyett Ivánkó F. a 70., M. Bobal helyett M. Chutora a 70. percben. 

Sárga lap: A. Horvat a 18., F. Hodovanets a 34. percben. 
Gólszerző: Kis A. (0-1) a 31., Gyebróczki D. (0-2) a 40., Kis A. (0-3) a 44., Gulácsi M. (0-4) a 78., C. Maksym (1-4) a 79. percben. 

Oláh Levente: - Nem ilyen kezdésre számítottunk. Pedig jobban kezdtük a meccset ellenfelünknél, helyzeteink voltak, amelyeket nem sikerült kihasználni. Ellenfelünk nagyon jól sáfárkodott a lehetőségeivel, a négy góljából hármat mi ajándékoztunk neki. Meddő mezőnyfölényük közepette rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amelyeket sajnos ki is hagytunk.

Sipos Gergő: - A kisvárdai bajnoki mérkőzés is jól szolgalta a gyerekek fejlődését. Tudatos játékkal, a taktikai utasításokat betartva, jól futballozva sikerült a Kisvárda fölé kerekedni.